Protest topless: Fiica lui Demi Moore a ieșit la cumpărături cu sânii la vedere

Scout Willis. o feministă care luptă cu toate "armele" pentru a-şi susţine punctul de vedere


Ceea ce @instagram nu vrea să vedețiScout Willis
Tânăra a dorit astfel să ia poziție împotriva practicii platformei online Instagram de a bloca imaginile care conțin nuditate feminină. Demersul ei susține, de asemenea, și dreptul femeilor care luptă împotriva cancerului de sân de a posta fotografii considerate prea dure, în care se văd urmele operațiilor suferite.

"Dacă nu vă place ce vedeți, dați-mi simplu unfollow"
, a scris Scout pe Twitter. "Felul în care mă simt în pielea mea n-ar trebui să fie dictat de percepția altora despre mine. Eu oricum nu vreau să forțez pe cineva să mă privească", a explicat ea.

Rețeaua Instagram i-a suspendat contul modelului, întrucât a postat o imagine cu două femei care au pozat topless. Scout s-a adresat pe Twitter conducerii Instagram, motivând că nu poate lua legătura direct cu managementul serviciului online. Ea a spus că nu dorește un alt cont pe Instagram, dar are pretenția de a primi înapoi imaginea ștearsă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod