Protest topless: Fiica lui Demi Moore a ieșit la cumpărături cu sânii la vedere

Scout Willis a purtat doar fustă, pentru a atrage atenția asupra cenzurării nudității feminine pe platforma online Instagram.

Când e nevoie de un protest, atunci fiica actorilor Demi Moore și Bruce Willis se ocupă serios de problemă. Tânăra în vârstă de 22 de ani n-a avut nicio reținere în a-și exprima fățiș nemulțumirea față de politica împotriva nudității feminine adoptată de Instagram.

Felul în care mă simt în pielea mea n-ar trebui să fie dictat de percepția altoraScout Willis
Așa că marți a ieșit la plimbare prin New York purtând doar o fustă, pentru a demonstra că, de fapt, ceea ce este interzis pe internet este permis pe stradă.

Scout Willis, de profesie model și actriță, a postat o fotografie în care e surprinsă în timp ce merge cu sânii goi, purtând doar o fustă înflorată și sandale cu talpa joasă, cu o geantă pe umărul stâng. Folosind tag-ul #FreeTheNipple (#EliberațiSfârcul), ea a scris: "Legal în NYC, dar nu pe @instagram".

Ea a postat încă o imagine, în care e surprinsă, în aceeași "costumație", admirând buchetele de flori din raftul unui magazin stradal. "Ceea ce @instagram nu vrea să vedeți", a scris ea lângă această fotografie.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod