Priscilla Presley vinde o vilă cu 7 dormitoare în Beverly Hills: Ultima oară a fost de vânzare când Elvis trăia

Fosta soție a lui Elvis Presley cere 16 milioane de dolari pentru casa cu 7 dormitoare și 8 băi construită în 1951.

Acum 45 de ani, când proprietatea cochetă din Beverly Hills a fost scoasă la vânzare, Elvis Presley era în viață, iar Gerald Ford îl înlocuia pe Richard Nixon în funcția de președinte al Statelor Unite. Timpul a trecut, însă, iar acum, după aproape o jumătate de secol, această vilă cu șapte dormitoare și opt băi este din nou de vânzare.

Priscilla Presley a decis să vândă proprietatea cu o suprafață de 790 de metri pătrați și cere 15,995 milioane de dolari. Nu se cunoaște exact cât a plătit vedeta în vârstă de 75 de ani când a cumpărat această vilă și cât a plătit, dar cu siguranță tranzacția nu a fost făcută în acest mileniu, scrie Dirt.

Liniște și intimitate

Construită în 1951 și ascunsă de un gard și o poartă impunătoare pe un teren de 4.050 de metri pătrați, vila înconjurată de grădini pline de vegetație oferă o atmosferă primitoare, intimă și liniștită. Stilul opulent Old World este subliniat de bârnele din lemn de culoare închisă care susțin tavanul arcuit.

Într-un colț al unei încăperi, amplasat sub un candelabru, se află un pian negru. Lumina naturală pătrunde prin ferestrele mari, în stil franțuzesc, străjuite de draperii din catifea.

Sala de mese are tavanul din lemn înclinat, susținut de bârne transversale masive, iar podeaua din lemn se îmbină cu un culoar din plăci din gresie care pornește dinspre ușa de la intrare.



Livingul alăturat este delimitat de restul parterului de trei arcade, iar pe peretele exterior tronează un șemineu din piatră albă cu aspect nobiliar.

Dormitoarele sunt dispuse în mai multe zone ale casei.

O încăpere este ocupată de angajații care se ocupă de întreținerea casei, iar dormitorul rezervat oaspeților are intrare separată și acces la garaj. Dormitorul principal are un pat generos, șemineu, două băi și o logie privată (galerie acoperită și deschisă către exterior), acoperită de coronamentul arborilor maturi.

Villa Nostra


Scările largi coboară dinspre dormitoarele de la etaj spre terasele umbrite care înconjoară casa. În curte se află o piscină cu formă rotunjită, mărginită de o terasă pavată cu gresie, precum și un teren de tenis.

Vatra din grădină are numele casei, Villa Nostra, inscripționat cu majuscule, dând o notă europeană aspectului acestei proprietăți.

 

Casa pe care o vinde Priscilla Presley a fost scoasă pe piață de Jonah Wilson, de la agenția imobiliară Hilton & Hyland.

Citește și: Chrissy Teigen și John Legend vând casa din Beverly Hills: Cât costă vila cu 7 băi și 7 dormitoare


De-a lungul anilor, Priscilla Presley a fost implicată în mai multe afaceri care au legătură cu Elvis, scrie publicația citată. Recent, ea a deschis ușile fostei sale reședințe din Nashville pentru mai multe documentare realizate de Hallmark Channel, inclusiv "Wedding At Graceland", dar și "Agent King", un film produs de Netflix și Sony Pictures, care va analiza munca lui Elvis Presley pentru guvernul SUA.

Anul trecut, Priscilla Presley a vândut o casă în stil ranch din cartierul Brentwood din Los Angeles, cu 3,8 milioane de dolari, pe care o cumpărase cu 170.000 de dolari în 1976, la trei ani după divorțul de Elvis.

Priscilla a cumpărat casa pentru mama ei, iar când a vândut-o erau necesare lucrări de reparații și o renovare amplă.


Foto: Redfin

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod