Matthew Perry vinde o supercasă în Malibu: Lux și ocean, la 15 milioane de dolari

După ce a scos la vânzare un apartament uimitor în Los Angeles, starul din „Friends“ a decis să se despartă și de casa splendidă pe care o deține pe plajă, în Malibu.
Poate că are nevoie de bani sau poate că, pur și simplu, s-a gândit că e mai bine să-și mai subțieze portofoliul imobiliar - în orice caz, Matthew Perry e hotărât să vândă încă o proprietate frumoasă. După ce în urmă cu mai bine de un an a scos la vânzare apartamentul impresionant pe care îl deține în imobilul rezidențial Century City din Los Angeles, starul din "Friends" se desparte și de o casă absolut fantastică din Malibu.

Cu o panoramă spledidă, proprietatea situată pe țărmul Pacificului are un preț de 14,95 milioane de dolari. Starul în vârstă de 51 de ani a cumpărat-o discret în 2011, printr-o tranzacție directă cu vânzătorul, pentru suma de 12 milioane de dolari, scrie Daily Mail.

Ferestre imense și o panoramă irezistibilă


Casa cu o suprafață de 511 metri pătrați are patru dormitoare și trei băi, plus o toaletă de serviciu.

Dincolo de fațada cu ferestre generoase ce oferă o perspectivă superbă spre ocean se află un foaier amplu în care se remarcă o scară realizată din oțel și lemn din trei module.

Interiorul bine compartimentat oferă foarte mult spațiu la parter, accentuat de podeaua acoperită cu parchet din lemn masiv și tavanul susținut de bârne din lemn amplasate la vedere.

Bucătăria deschisă cu o insulă încăpătoare în care sunt integrate un cuptor dublu, plitele și o chiuvetă are un perete întreg acoperit cu dulapuri și o chiuvetă mai mare, iar înspre ferestre o masă încăpătoare cu fotolii comode oferă locul perfect pentru servirea mesei sau pentru o șuetă la cafea.

Zonele de living și cea de servire a mesei sunt delimitate de un șemineu cochet, integrat într-un perete parțial.



Apartamentul principal se întinde pe toată lățimea casei, având propriul living, un dressing vast cu dulapuri din lemn și o baie luxoasă.

Ferestrele imense înalte de la podea până la tavan dau spre balconul privat din care poate fi admirat oceanul.

Iar dacă această priveliște nu este de ajuns, există și o sală media, în care până la zece persoane pot urmări un film din canapelele comode.

Pentru un plus de lux, un mic spa construit într-o cabină din lemn în curtea privată te face să nu-ți mai dorești să pleci de aici.

Cel mai scump apartament din Los Angeles


Decizia lui Perry de a vinde această proprietate survine după ce acesta a redus prețul apartamentului impresionant din Los Angeles pe care el încearcă să-l dea. În iulie, actorul a coborât suma de la 35 la 27 de milioane de dolari după ce a stat cu ea pe piață mai bine de un an. Conform Page Six, în august anul trecut, apartamentul era cel mai scump din Los Angeles.

Cu o suprafață de 863 de metri pătrați, penthouse-ul ocupă tot etajul 40 al imobilului The Century, un bloc-turn de lux, oferă o splendidă vedere panoramică asupra orașului, rivalizând cu proprietățile exclusiviste din învecinatul Beverly Hills.

Apartamentul descris de agenția imobiliară Compass drept "conacul din cer" are patru dormitoare, opt băi, patru terase și vedere la 360 de grade asupra Los Angelesului.

Totodată, se remarcă printr-un living uriaș, multiple zone de relaxare, sală de biliard și chiar o "grotă Batman", o cameră dedicată supereroului preferat al actorului.

Blocul Century, construit în 2010, în care dețin apartamente numeroase celebrități, are recepție permanentă și un serviciu de pază de top. Printre facilitățile oferite se mai numără o piscină imensă, sală de fitness, sală de cinema și cramă privată.

Citește și: Cum arată cel mai scump apartament din Los Angeles. Matthew Perry oferă o reducere de 8 milioane de dolari


Cel puțin două dintre cele patru dormitoare oferă panoramă de 360 de grade asupra Los Angelesului, iar la barul din bucătărie pot sta șase persoane, scrie Page Six.

Potrivit Insider, averea lui Matthew Perry era estimată la 80 de milioane de dolari în 2018.

Actorul se pregătește în prezent pentru reuniunea mult-așteptată a starurilor din "Friends", plănuită de HBO Max, amânată din cauza pandemiei de COVID-19.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod