Atunci și acum: 30 de actori, alături de personajele pe care le-au jucat

Oricâte filme ar avea în palmares, multe staruri rămân asociate pentru totdeauna în inimile fanilor cu personajele foarte populare pe care le-au interpretat. Macaulay Culkin, de exemplu, va fi mereu Kevin McCallister, Sylvester Stallon va fi mereu Rocky, Al Pacino rămâne Tony Montana, iar Christina Applegate este tot Kelly Bundy, deși ultimul episod din "Familia Bundy" a fost difuzat în 1997.

Cel mai bun mod de a ilustra acest proces îl reprezintă munca designerului grafic Ard Gelinck ni-i aduce împreună pe marii actori și eroii interpretați de aceștia.

Așezați unul lângă altul, aceștia par să interacționeze, dându-ne șansa unei întoarceri în timp, în zilele acelea în care le urmăream aventurile cu sufletul la gură și făcându-ne să ne gândim la evoluția carierei lor.

Artistul olandez editează de zece ani fotografii, dar să nu credeți că a rămas în pană de idei. Dimpotrivă. El continuă să-și încânte cei 285.000 de admiratori de pe Instagram cu imaginile din seria "Then and Now" ("Atunci și acum").

"Seria 'Then and Now' e destul de veche dacă luăm în calcul că eu și fratele meu am făcut primele imagini acum zece ani"
, a povestit Gelinck pentru Bored Panda. "Cu cinci ani în urmă, am editat mai multe fotografii ale unor vedete olandeze și a fost un succes, așa că am început să prelucrez și imagini cu celebrități străine.
Prima a fost Madonna, iar ea a postat-o pe Instagram"
, a povestit el.

Citește și: 8 motive pentru care Jason Momoa este cel mai bun bărbat din lume


Au urmat o mulțime de staruri pe care Gelinck le-a adăugat în imagini alături de versiunile lor din tinerețe - Tina Turner, Lionel Richie, Annie Lennox, BeeGees, Jason Priestly, Sylvester Stallone, Robbie Williams, Michael Douglas și mulți alții. "Când mă gândesc la asta, lista e impresionantă", a spus designerul.

Gelinck crede că motivul pentru care montajele lui foto sunt populare este pentru că oamenii se bucură când au ocazia de a face o călătorie înapoi în timp.

Doar privindu-le, îți poți aminti anumite secvențe din anii '80 și '90, din copilărie sau din adolescență. Sau simți că ai vrea să revezi filmele celebre ale acestor vedete.

1 din 31

Joaquin Phoenix și Joker

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod