28 de filme și legăturile surprinzătoare dintre ele: Nu te-ai fi gândit la așa ceva!

Ce legătură există între „Mrs. Doubtfire“ și „Star Wars: Episode V“? Sau între „Home Alone“ și „Saw“? Exact, niciuna. Și totuși, cineva a găsit cele mai surprinzătoare legături.

Joaca a început când cineva a lansat o provocare pe r/AskReddit: "Cât de asemănătoare pot fi două filme total diferite?". Iar oamenii s-au apucat de treabă, căutând elemente comune ale producțiilor cinematografice. A ieșit cea mai surprinzătoare și mai amuzantă listă de descrieri succinte de filme, în care informația se îmbină de minune cu umorul.
Realizate în stilul frazelor scurte care promovează filmele, aceste scurte descrieri sunt percutante.

La începuturile industriei cinematografice se foloseau frazele de descriere erau folosite pentru ca producătorii să primească o scurtă descriere a scenariului, permițându-le astfel să sară peste scenariile neinteresante fără să se mai obosească citindu-le, scrie Bored Panda. În zilele noastre, descrierile au același scop: să spună povestea într-o propoziție. Iar dacă încerci să explici cuiva un film printr-o singură propoziție, vei vedea cât de greu este să rezumi toate detaliile în doar câteva cuvinte.

Utilizatorii rețelei de socializare Reddit și-au dovedit talentul și au reușit să facă cele mai neașteptate asocieri între filme total diferite.
Cine s-ar fi gândit că o comedie precum "Tăntălăul și gogomanul" și un film regizat de Tarantino, "Pulp Fiction", pot avea vreo legătură?
1 din 15

Era taică-su!
1 Septembrie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod