Kris Jenner vrea banii pe masă: Șefa „clanului Kardashian“ a vândut casa din California cu 15 milioane de dolari cash


Proprietatea din Hidden Hill e situată peste drum de casa starletei Kim Kardashian. La trei ani după ce a cumpărat-o, Kris Jenner a vândut-o cu un profit foarte bun și a încasat banii cash.

Șefa reality show-ului "Keeping Up With The Kardashians" se pricepe la afaceri. Kris Jenner (64 de ani) a vândut vila din Hidden Hills, lângă Calabasas, California, cu 15 milioane de dolari, într-o tranzacție directă, în afara pieței imobiliare, relatează Variety.

Casa a fost cumpărată de Katharina Harf, fiica cea tânără a președintelui companiei Coty, Peter Harf, al cărui grup a achiziționat cu 600 de milioane de dolari cash brandul de cosmetice creat de Kylie Jenner.

Potrivit publicației citate, proprietatea vândută de Kris Jenner este situată peste drum de reședința starletei Kim Mardashian și a soțului acesteia, Kanye West.

Kris a cumpărat casa în urmă cu trei ani, cu mai puțin de zece milioane de dolari, iar acum a obținut un profit de cinci milioane de dolari din această afacere.

Proprietatea are o suprafață de 879 de metri pătrați, șase dormitoare și opt băi.

În curte se află o piscină largă și o bucătărie exterioară cu un cuptor.

Înăuntru, un foaier spațios cu tavan înalt se continuă cu scara din lemn, mărginită pe partea dreaptă de o balustradă din același material și panouri din sticlă. La etaj se află o bucătărie open space cu o insulă centrală care poate servi și ca bar pentru micul dejun sau pentru a savura cafeaua, la o discuție. Spațiul amplu este conceput pe contrastul dintre lemn, aparatura cromată și plăcile din marmură italiană.



Tot la etaj se mai află un living și o sală de mese.

Un alt living este situat la parter.

Dormitorul principal este la parter, iar ferestrele largi dau spre curtea interioară. Camera are un șemineu cochet și tavan fals. Baia alăturată are podea din lemn și marmură, cu cada și cabina spațioasă de duș amplasate lângă fereastra cât tot peretele, prin care se vede grădina. La etaj se află celelalte dormitoare și băi.

Nu putea lipsi, desigur, o garderobă - camera rezervată ținutelor este încojurată de dulapuri albe și are în mijloc un dulap-insulă cu 12 sertare.

Casa are și o sală de fitness, iar livingul de la etaj are și un mic bar.

Citește și: Cum arată cel mai scump apartament din Los Angeles.
Matthew Perry oferă o reducere de 8 milioane de dolari


După ce a vândut această casă, Kris își poate stabili reședința pe una dintre proprietățile pe care le mai deține. Ea are un portofoliu imobiliar de mai multe milioane de dolari. Potrivit Variety, Kris deține și o proprietate de 12 milioane de dolari în deșert, în La Quinta, California, trei apartamente în Calabasas, și vila din Hidden Hills în care a locuit cu fostul ei soț, Caitlyn Jenner, folosită acum pentru filmările reality show-ului "Keeping Up With The Kardashians", difuzat de E!.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod