4 combinații de culori care îți fac ținutele mai rafinate

Îți dai seama imediat atunci când o femeie știe cum să combine culorile pieselor vestimentare, pentru că rezultatul este foarte plăcut ochiului.
Combinatiile surprinzatoare, care te fac sa te intrebi „Oare de ce nu m-am gandit si eu la asta?” sunt preferatele fashionistelor. Alaturarea anumitor nuante iti poate face hainele sa para mai scumpe, mai rafinate, mai elegante – indiferent ca mergi la o plimbare cu prietenele sau la un eveniment de seara.

In functie de trenduri, vedem in fiecare an combinatii de culori la care poate nu ne-am gandit. In unele ne regasim, in timp ce altele sunt prea curajoase pentru gusturile noastre. Insa ceea ce e incitant la trendul culorilor e faptul ca ne ofera tuturor oportunitatea de a experimenta cu ceea ce avem in dulap.
Chiar daca nu ai fix acele piese care sunt prezentate pe podium, cel putin poti incerca sa combini culorile respective cu piese mai accesibile sau pe care deja le detii.

Iata care sunt cele mai elegante si rafinate combinatii de culori:


1. Pastel si negru


Culorile pastelate, asa cum sunt bleu, turcoaz sau chiar lila, merg de minune incadrate de negrul dominant si atotputernic. Aceste culori „indulcesc” o tinuta neagra, ii confera mai mult dinamism si mai multa feminitate. Pe de alta parte, adaugarea negrului face tinuta mai rafinata.
Oricum o pui, aceasta combinatie de culori este absolut incantatoare – si chiar surprinzatoare.

2. Gri si galben


Asa cum poti vedea in imagine, griul arata surprinzator de bine in combinatie cu galbenul. Ambele sunt culori delicate, nu se domina una pe cealalta, iar asta le face sa se completeze perfect. Desi se spune ca griul este o nuanta prea serioasa si deprimanta, atunci cand e pus langa un galben, indiferent de intensitatea lui, va capata alte valente, va deveni mai feminin si mai interesant. Citește continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod