Cum arată cel mai scump apartament din Los Angeles: Matthew Perry oferă o reducere de 8 milioane de dolari

Matthew Perry încearcă din august 2019 să vândă apartamentul inspirat din seria „Batman“. Prețul uriaș nu a atras clienți, așa că starul din „Friends“ face o reducere serioasă.
S-a făcut un an de când Matthew Perry a scos la vânzare cel mai scump apartament din Los Angeles. La prețul pe care îl cerea, ar mai fi avut de așteptat mult și bine - starul dorea 35 de milioane de dolari, așa că, deloc surprinzător, nu a primit nicio ofertă.

După un an în care a tot așteptat, actorul în vârstă de 50 de ani face o reducere substanțială, tăind din preț opt milioane de dolari, anunță Page Six. El a cumpărat apartamentul în 2017, cu 20 de milioane de dolari.

Mult spațiu și lux


Să nu vă imaginați că starul din "Friends" poate pretinde 27 de milioane de dolari pe un apartament fără argumente solide! Fiecare încăpere și fiecare detaliu explică de ce la data listării pe piață a fost cel mai scump apartament din Los Angeles.



Cu o suprafață de 863 de metri pătrați, penthouse-ul ocupă tot etajul 40 al imobilului The Century, un bloc-turn de lux, oferă o splendidă vedere panoramică asupra orașului, rivalizând cu proprietățile exclusiviste din învecinatul Beverly Hills.



Imaginile publicate de agenția imobiliară The MLS oferă o mulțime de detalii ale acestei locuințe de lux, de la pereții exteriori din sticlă până la decorațiunile neobișnuite, unele inspirate din "Batman".

"Conacul din cer"


Apartamentul descris de agenția imobiliară Compass drept "conacul din cer" are patru dormitoare, opt băi, patru terase și vedere la 360 de grade asupra Los Angelesului.

Totodată, se remarcă printr-un living uriaș, multiple zone de relaxare, sală de biliard și chiar o "grotă Batman", o cameră dedicată supereroului preferat al actorului.

Blocul Century, construit în 2010, în care dețin apartamente numeroase celebrități, are recepție permanentă și un serviciu de pază de top. Printre facilitățile oferite se mai numără o piscină imensă, sală de fitness, sală de cinema și cramă privată.



Cel puțin două dintre cele patru dormitoare oferă panoramă de 360 de grade asupra Los Angelesului, iar la barul din bucătărie pot sta șase persoane, scrie Page Six.

Matthew Perry nu se grăbește


Locurile de relaxare din diferite zone ale imensului apartament și finisajele de lux fac din această locuință un loc perfect pentru izolare în pandemie.

Citește și: Casă de vedetă la superofertă: Jennifer Lawrence și-a vândut apartamentul din New York cu o pierdere colosală


Potrivit ziarului Los Angeles Times, Perry a decis să vândă apartamentul pentru că folosește mai mult în proprietățile din Malibu și din New York.

Starul nu are nevoie urgentă de bani, așa că nu se grăbește să vândă - el urmează să participe la mult-așteptata reuniune "Friends", programată de HBO Max luna viitoare, care îi va aduce fiecărui actor un câștig de aproximativ 2,5 milioane de dolari.


Foto: Compass

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod