Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au luat casă în Miami: Cum arată o vilă cu 10 dormitoare și 12 băi

Cuplul și-a adăugat încă o locuință de vis în portofoliul imobiliar impresionant. Casa luxoasă pe care au cumpărat-o în Miami i-a costat o avere, dar merită toți banii.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez își doreau mult o casă în Miami, iar după mai multe căutări, au ales o proprietate luxoasă de pe insula Star. Cântăreața în vârstă de 51 de ani și fostul jucător de baschet, în vârstă de 45 de ani au plătit 40 de milioane de dolari pentru o vilă superbă, devenind vecini cu alte celebrități și oameni de afaceri foarte bogați, relatează Daily Mail.

Proprietatea cu o suprafață de 34 de hectare cuprinde casa principală decorată în stil contemporan modern, cu zece dormitoare și 12 băi, precum și o casă de oaspeți.

În casa mare se remarcă de la prima privire candelabrele imense, ferestrele de la podea până la tavan, bucărăria cu dotări de top, podeaua din lemn masiv și șemineele.

Patru din cele zece dormitoare sunt situate la etaj, iar accesul spre acestea se poate face cu un lift. Pe lângă cele zece băi, mai există și două toalete de serviciu.

Dormitorul principal are o garderobă, terasă, birou și baie cu un duș spațios și o cadă imensă.

Casa rezervată oaspeților are două dormitoare, două băi și două camere pentru angajați, precum și o spălătorie.



În exterior, grădina perfect întreținută oferă numeroase locuri în care te poți bucura de priveliștile superbe.

Piscina infinity are jacuzzi, fântână, cabină și un bar, iar zona de relaxare este perfectă pentru o familie de șase persoane care poate lua masa în timp ce admiră oceanul.

Jill Eber, de la agenția imobiliară The Jills Zeder Group, care s-a ocupat de această tranzacție, a denumit anterior această proprietate drept "steaua insulei Star". Ea a declarat pentru Robb Report, în luna mai, când casa a fost din nou scoasă la vânzare: "Etalează spații minunate în interior și în exterior, oferind cele mai încântătoare priveliști ale cerului din Miami, precum și apusuri magnifice."

"Casa aceasta nu are vârstă și emană eleganță prin finisajele rafinate, meșteșugul acestora.
tavanele înalte și interioarele spațioase"
, a adăugat reprezentanta agenției imobiliare.

Citește și: Cum arată cel mai scump apartament din Los Angeles. Matthew Perry oferă o reducere de 8 milioane de dolari


Jennifer Lopez și Alex Rodroguez dețin un portofoliu imobiliar impresionant. Cei doi și-au renovat recent casa din Malibu. Ei au, de asemenea, o proprietate în Coral Gables, Florida.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod