Prinţul Harry şi Meghan Markle, portrete de logodnă

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Decembrie 2017
Prinţul Harry al Marii Britanii şi iubita sa, Meghan Markle, au dat publicităţii o serie de portrete oficiale pentru a marca logodna lor.
Fotografiile au fost realizate de fotograful american Alexi Lubomirski la reşedinţa Frogmore de lângă castelul Windsor, unde cei doi se vor căsători pe 19 mai 2018, relatează Daily Mail.

Lubomirski este un fost asistent al fotografului Mario Testino, celebru pentru fotografiile realizate mamei prinţului Harry, prinţesa Diana.

"Nu mă pot opri din zâmbit când mă uit la fotografiile pe care le-am făcut, atât de mare era fericirea acestora", a spus Lubomirski, citat de cotidianul britanic.

Prinţul Harry, al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi actriţa Meghan Markle şi-au anunţat logodna luna trecută şi au declarat că se vor căsători la Biserica Saint George de la castelul Windsor.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, protestantă, va fi botezată în biserica anglicană şi va primi confirmarea înaintea căsătoriei.

Prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, şi logodnica sa au apărut pentru prima dată împreună în public pe 1 decembrie, la un eveniment caritabil care a avut loc la Nottingham.

Cei doi formează un cuplu de mai mult de un an şi se vor căsători pe 19 mai 2018.


Foto: Daily Mail, Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod