„Sfântul“ Val Kilmer e convins: Credinţa l-a salvat de cancer

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Decembrie 2017
Deşi a făcut tratament pentru a combate cancerul la gât cu care a fost diagnosticat acum doi ani, protagonistul din „Sfântul“ crede că religia l-a ajutat să treacă peste această încercare.

Val Kilmer a vorbit pentru prima oară despre lupta lui timp de doi ani cu cancerul la gât şi a mărturisit că deşi este membru al religiei Ştiinţa Creştină, el a făcut chimioterapie.

Starul care va împlini 58 de ani în ajunul Anului Nou a pozat pentru The Hollywood Reporter alături de cei doi copii, Jack şi Mercedes, care îi calcă pe urme în actorie. Val Kilmer a divorţat în 1996 de mama lor, Joanne Whalley.

Starul din "The Saint", "Top Gun", "The Doors", "Batman" şi "Heat" este membru al religiei Credinţa Ştiinţifică şi a declarat că tocmai credinţa sa l-a ajutat să fie puternic şi să lupte cu boala, relatează Daily Mail.

Speculaţiile despre sănătatea lui Val Kilmer au apărut în ianuarie 2015, când actorul a fost internat în spital, după ce a suferit o hemoragie la nivelul gâtului.

El a fost fotografiat după externarea din spital, în timp ce purta la gât un dispozitiv aplicat după operaţia de traheostomie, iar presa a scris că ar avea cancer.
Actorul a precizat însă că se simte bine şi nu suferă de o boală incurabilă.
"Sunt extrem de bine. Vă mulţumesc pentru dragostea şi sprijinul vostru. Mă simt bine. Ar trebui să menţionez că nu am cancer", a scris el pe Facebook.

În noiembrie 2016, Michael Douglas a provocat un val de speculaţii după ce a spus că Val Kilmer are cancer.
Într-o discuţie de tipul Q&A (Question&Answers/Întrebări&Răspunsuri) cu prezentatorul TV Jonathan Ross, în cadrul evenimentului "An Evening with Michael Douglas/O după-amiază cu Michael Douglas", desfăşurat în Londra, actorul a vorbit despre filmările pentru pelicula "The Ghost in the Darkness/ Umbra şi întunericul" (1996), în care a jucat alături de Val.
"Filmul nu a ieşit atât de bine precum mă aşteptam, dar m-am simţit bine. Val a fost un tip minunat care acum se confruntă cu boala pe care am avut-o eu, iar lucrurile nu stau aşa bine pentru el. Mă rog pentru el. De asta nu aţi mai auzit atât de multe despre Val în ultima vreme", a spus Douglas, citat de Daily Mail.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod