„Sfântul“ Val Kilmer e convins: Credinţa l-a salvat de cancer

Val Kilmer arată din nou bine după lupta cu cancerul. El a pozat alături de copiii săi


Kilmer a negat, însă, spusele lui Douglas, precizând că nu este supărat pe acesta. "Îl iubesc pe Michael Douglas dar e dezinformat. Ultima dată când am vorbit cu el era acum aproape doi ani, când l-am rugat să-mi dea un specialist care să-mi dea un diagnostic pentru un nodul în gât, ceea ce m-a împiedicat să-mi continui turneul cu Citizen Twain", a scris starul pe Facebook, adăugând: "Am fost la o echipă de la University of California şi nu au depistat cancer.

Am încă nişte umflături pe limbă şi mă refac încet."

"Unii fani au socotit din greşeală că tăcerea despre problemele mele personale ar însemna că nu mai sunt răspunzător de sănătatea mea şi că mă bazez numai pe rugăciuni. Nimic mai neadevărat. Sunt foarte recunoscător pentru toată susţinerea din toată lumea pe care am primit-o când oamenii au aflat că am probleme de sănătate. Mulţumesc pentru toată dragostea şi pentru gândurile bune", a adăugat el.

Starul a încercat din răsputeri să ascundă faptul că este bolnav, deşi a fost fotografiat în câteva rânduri şi arăta foarte slăbit şi schimbat.
El a recunoscut abia pe 26 aprilie că are cancer.

Val Kilmer a fost unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood în anii 1990. Printre rolurile importante din cariera actorului american se numără cele din filmele "Batman Forever" (1995), "Top Gun" (1986), în care l-a interpretat pe locotenentul Tom "Iceman" Kazansky, şi "The Doors", din 1991, regizat de Oliver Stone, în care l-a interpretat pe legendarul Jim Morrison.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod