Kate şi William au făcut felicitarea de Crăciun: Ce a remarcat presa în poza lor

Kate Middleton, Prinţul William şi copiii lor au făcut tradiţionala fotografie pe post de felicitare de Crăciun, iar jurnaliştii au remarcat ceva interesant.

Are părul ca al mamei sale şi aceiaşi obrăjiori rotunzi ca ai fratelui său, George. Dar în cel mai nou portret de familie, micuţa prinţesă Charlotte îşi dezvăluie asemănarea frapantă cu un alt membru al familiei regale.

Fotografia care apare pe tradiţionala felicitare de Crăciun a familiei princiare îi arată pe Ducele şi Ducesa de Cambridge în picioare, împreună cu cei doi copii care stau în faţa lor, într-un instantaneu superb care pare să definească noţiunea de familie perfectă.

Jurnaliştii britanici au remarcat imediat cât de mult seamănă Charlotte cu străbunica sa, Regina Angliei. Cu acelaşi zâmbet şi cu ochii săi albaştri, Charlotte pare versiunea din copilărie a Elisabetei a II-a.

Imaginea emoţionantă a fost făcută la Palatul Kensington la începutul acestui an şi îi arată pe cei doi duci îmbrăcaţi în haine care se asortează cu cele ale copiilor, notează Daily Mail.

Fotografia a fost postată pe contul de Twitter al Palatuluik Kensington, reşedinţa ducilor de Cambridge, cu următorul text: "Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt încântaţi să împărtăşească noua lor fotografie de familie.
Imaginea va fi publicată pe felicitarea de Crăciun din acest an a Alteţelor lor regale. Fotografia îi arată pe Ducele şi Ducesa de Cambridge şi cei doi copii la Palatul Kensington."


În imagine, Prinţul William (35 de ani), îmbrăcat într-un costum negru şi cu o cravată albastră, stă alături de Kate (35 de ani), care a optat pentru un costum din două piese bleu, semnat de designerul ei favorit, Catherine Walker. Poza a fost făcută înainte ca Ducesa să anunţe că este însărcinată pentru a treia oară.

Îmbrăcat într-o cămaşă cu dunguliţe verticale albastre şi pantaloni scurţi negri, Prinţul George stă în faţa tatălui său, care îşi sprijină braţele pe umerii micuţului, în timp ce acesta ridică piciorul stâng în timp ce îşi ţine tatăl de un deget.
Sora lui, Charlotte, pare mai sigură pe ea - îmbrăcată într-o rochiţă bleu Mary Janes cu motive florale, pe care a mai purtat-o într-un turneu efectuat în Polonia, ea stă cuminte la poză şi zâmbeşte irezistibil către cameră.

Imaginea superbă a fost realizată de fotograful Chris Jackson de la agenţia Getty Images.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod