Andra, Craciun cu repetitii pentru AIEVEA si distractie la munte

2017 a fost anul Andrei. A reusit sa aiba primul ei spectacol la Sala Palatului cu un succes coplesitor. A tinut concertul 3 zile consecutive, toate cu casa inchisa.
Artista a luat si numeroase premii: la gala Eva.ro a luat trofeul “Cea mai indragita artista”, iar impreuna cu sotul ei, “Cel mai indragit cuplu de vedete”. Cu inca patru premii la Media Music Awards, a devenit cea mai pemiata artista din istoria galei. A lansat 4 single-uri anul acesta si a sustinut un concert caritabil de colinde la Ateneul Roman chiar acum, in decembrie. Pe langa toate acestea, a avut zeci de concerte si a filmat pentru emisiunile “Romanii au talent” si “Vocea Romaniei Junior”. Am vrut sa stim cum se simte la finalul acestui an plin de succese, ce ar vrea sa gaseasca sub brad si ce asteptari are de la 2018.

Andra, cum te simti la final de 2017?

Sunt foarte multumita, a fost un an minunat pe toate planurile.
Sunt bucuroasa ca eu si familia mea suntem sanatosi, ca ne-am gasit timp sa petrecem impreuna, chiar daca am muncit foarte mult si eu, si Catalin. Profesional, am reusit sa imi depasesc limitele, iar la anul am de gand sa incerc sa reusesc mai mult. Sunt foarte ambitioasa, iar munca imi da o energie senzationala. Fac ce imi place si nu obosesc, oricat de mult as munci. Repet deja pentru AIEVEA, spectacolul meu din februarie de la Sala Palatului, si simt ca va iesi asa cum imi doresc.

Ce iti doresti de Craciun?

Sunt atat de norocoasa, mi se pare ca nu imi lipseste nimic. Bine, cred ca nu am niciodata destui pantofi sau destule bijuterii, dar sotul meu eset atat de atent cu mine tot anul, nu trebuie sa astept Craciunul ca sa ma simt rasfatata.
Craciunul e mai mult pentru copii. Sa se bucure de jucariile gasite sub brad, sa se joace in zapada, sa stea in vacanta cu parintii. Asa ca imi doresc sa avem o vacanta de iarna cat mai linistita, chiar daca nu e lunga. Cum spuneam, eu am multe repetitii pentru Sala Palatului si am concerte si in perioada aceasta.

Unde veti petrece sarbatorile?

Vom merge la munte, cu familia extinsa. David si Eva vor fi cei mai fericiti, se vor juca impreuna cu verii lor. Iar de Revelion, si eu, si Catalin vom munci. Eu am concerte, iar el prezinta un eveniment. E deja o traditie pentru noi, sa facem Revelionul imrpeuna cu o zi mai tarziu decat restul lumii. Dar ce conteaza data? Important e sa fii cu persoana iubita, sa ii spui “La multi ani!”, chiar daca e 1 sau 2 ianuarie.

Ne-ai vorbit despre Sala Palatului.
Ce va fi diferit la AIEVEA fata de primul spectacol?


Anul trecut am vrut sa fie impecabila productia si pentru asta am investit mult, inclusiv podeaua scenei a fost refacuta. Am adus un echipament de sunet foarte performant, folosit prima oara la un concert acolo de un artist roman. S-au montat ecrane uriase, tot ce a fost adus a incaput in 14 camioane de 7,5 tone, ca sa intelegeti dimensiunea productiei. Cred ca oamenii au simtit asta, multi mi-au spus ca au plecat incantati, ca a fost o experienta de neuitat. Si anul acesta as vrea ca spectacolul sa fie produs la cel mai inalt nivel. In plus, am lansat piese noi pe care vreau sa le prezint in mod original. Ma gandesc si la coregrafii, tinute, reorchestrarea pieselor si, desgur, invitati care sa surprinda si sa incante publicul.
Cel mai mult insa ma gandesc sa transmit emotii puternice. Eu traiesc foarte intens momentele pe scena si sper sa dau asta mai departe celor din sala. Sunt foarte entuziasmata de aceasta noua provocare! Biletele se gasesc pe site-ul eventim si la casieria Salii Palatului si ma bucur ca deja s-au vandut multe bilete. Doamne ajuta!

Ce le urezi cititoarelor noastre pentru 2018?

Le urez sa fie puternice, sa se exprime asa cum vor, prin atitudine, haine, pasiuni. Sa se simta libere sa faca ce le place si sa fie iubite pentru ceea ce sunt. Sunt sigura ca 2018 va fi un an excelent! Va iubesc.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod