Prințul Harry, ironizat pe rețelele de socializare: A spus că tatăl său nu l-a plimbat niciodată cu bicicleta în copilărie, dar fotografiile îl contrazic

Ducele de Sussex a declarat pentru Oprah că a vrut să-l plimbe pe Archie pe bicicleta, spunând că el nu a avut șansa să facă asta în copilărie, cu tatăl său. Dar fotografii de arhivă care îl arată pe Prințul Charles plimbându-l pe Harry cu bicicleta susțin contrariul. 

Harry, în vârstă de 38 de ani, a făcut declarația în timpul interviului exploziv pe care el și soția sa, Meghan Markle, l-au acordat pentru Oprah Winfrey în luna martie a acestui an.

În timpul conversației care a durat două ore, Harry i-a spus lui Oprah că vrea să facă împreună cu fiul său, Archie, lucruri pe care el nu a avut oportunitatea să le facă în copilărie.

Anul acesta a fost un an nebun pentru toți”, a spus Harry, făcând referire la pandemia de coronavirus.

Citește și: 
Interviul care le-a distrus viața. Declarațiile lui Harry și William după ce o anchetă a arătat că Diana a fost manipulată să acorde interviul din '95


„Avem suficient spațiu pentru a ne plimba cu Archie și pentru a ne plimba în familie, alături de câini. Îl pun pe spatele bicicletei, iar el își întinde brațele și este fascinat”, a declarat Harry.

Prințul susține că nu a mers niciodată cu bicicleta alături de tatăl său în copilărie, însă fotografii realizate la Castelul Sandringham demonstrează contrariul.
Fotografiile îl arată pe Harry așezat în partea din spate a bicicletei tatălui său.
Într-o altă imagine, Harry apare într-un cărucior remorcat de tatăl său cu bicicleta, în apropierea Castelului Balmoral, în vacanța de vară.

Într-o fotografie realizată în anul 1990, când Harry avea șase ani, acesta apare într-un scaun așezat pe spatele bicicletei Prințului Charles, în timp ce Prințul William merge lângă ei, cu propria bicicletă.

Alte fotografii îi arată pe Harry și William mergând pe propriile biciclete alături de părinții lor, Charles și Diana.


Foto: Hepta

Harry a atras numeroase critici pe rețelele de socializare odată cu apariția fotografiilor de arhivă care demonstrează că nu a spus adevărul.

Este ceva adevărat din interviul acordat de Meghan și Harry pentru Oprah??”, a scris pe Twitter jurnalistul Martin Jay.

Unul dintre numeroasele motive pentru care Regina Elisabeta a II-a a spus 'amintirile pot varia'”, a scris un alt user pe Twitter, făcând referire la răspunsul Palatului Buckingham după interviu.

Foto: Twitter/Reno Omokri

Sper ca Oprah să vadă asta.
Se pare că Harry are amnezie, însă au fost multe plimbări cu bicicleta, în familie
”, a postat un alt user.

În interviul difuzat de CBS, Harry și Meghan, care au renunțat la statutul de membri seniori ai familiei regale anul trecut și s-au mutat în Statele Unite, au acuzat de rasism „Firma”, așa cum au numit Casa Regală.

Aceștia susțin că au fost discuții despre cât de închisă la culoare va fi pielea fiului lor, Archie, înainte ca acesta să se nască. Cei doi au precizat că această remarcă nu a fost făcută nici de Regina Elisabeta, nici de Prințul Philip și nu au vrut să dezvăluie cine a spus acest lucru.

Meghan a mai vorbit despre faptul că nu a primit susținere psihologică în perioada sarcinii, când susține că a avut gânduri suicidare.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
25 Mai 2021
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Kogaion78 pe 25 Mai 2021, 16:46
    tot cu ala micu tin aicea.......

    poate nu l-a plimbat destul.....si oricum nu i-a dat prea multa atentie........deci......mikuletties rulzz!........

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod