Noul brand Atelier Bolero lansează Allure, colecția de primăvară – vară 2021

Atelier Bolero, un brand nou pe piața românească de modă, lansează Allure, o colecție urbană, echilibrată, minimalistă. Colecția are ca punct de plecare studiul T-shirt-ului ca element fundamental al Garderobei ideale pentru femeia secolului XXI.

Pentru că de cele mai multe ori, o zi obișnuită are o dinamică deosebită, Atelier Bolero îți propune un look potrivit fiecărui moment, din materiale ușor de purtat -  piese cu croiuri moderne, structurate, cu tăieturi grafice, detalii precum mâneci ample, broderii etnice, inserții din piele ecologică.

Pe lângă piesele monocrome, negru și bej, cu un impact puternic, în colecția Allure vei găsi și outfit-uri în culori pastel, uni sau combinații de două culori din aceeași gamă cromatică.

Aici se evidențiază bluzele relaxate și fustele în A, cloș sau conice, cu basc, care pun în valoare orice siluetă.

Vedeta colecției este T-shirt-ul, care vine atât în forma lui clasică, cât și reinterpretat, sub forma bluzelor și rochiilor. O creație unică Atelier Bolero este T-shirt-ul manufacturat, ce are la bază T-shirt-ul urban, redefinit manual cu broderii grafice, cu fire metalice, aurii sau argintii. Tehnica de coasere și apoi de blazonare este specifică brandului.

Colecția cuprinde și rochii cu croi lejer, ce se potrivesc atât pentru birou (pentru că ținutele office nu trebuie să fie plictisitoare!), cât și pentru o seară petrecută în oraș.

"Am creat colecția inspirate de lumea orașului, în toată complexitatea ei, de femeia urbană nevoită să se adapteze continuu, care face eforturi speciale să se mențină echilibrată, coerentă, simplă și rafinată în “zgomotul” din jur, ce vine pe numeroase canale - estetice, sonore, umane.

Este femeia modernă care reușește să-și construiască propria „Allure”, unică, expresivă, puternică”, spune Anca Balaș, co-fondatoare Atelier Bolero.

Colecția Allure de la Atelier Bolero este deja disponibilă online, pe www.atelierbolero.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod