Prinţul Harry şi Meghan Markle așteaptă al doilea copil: Exact ca Prințesa Diana, acum 37 de ani

Ducii de Sussex aşteaptă al doilea copil, a anunţat un purtător de cuvânt al cuplului. Ei au dat vestea de Ziua Îndrăgostiților, la exact 37 de ani de când Prințesa Diana anunța că este însărcinată cu Harry.
Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt foarte fericiţi şi se pregătesc de venirea pe lume a fratelui sau surorii lui Archie Mountbatten-Windsor, care a împlinit vârsta de un an în luna mai a anului trecut.

Un purtător de cuvânt al cuplului a confirmat informația: "Putem confirma că Archie va fi frate mai mare. Ducele şi ducesa de Sussex sunt foarte fericiţi să aştepte al doilea copil", a transmis acesta.

Cea mai frumoasă revanșă după o sarcină pierdută


Ducii de Sussex au făcut anunțul de Valentine's Day, postând o fotografie alb-negru, în care apar într-o ipostază romantică - Meghan stă întinsă pe spate, sprijinindu-și capul pe piciorul lui Harry, la umbra unui copac.

"Fotografia Ducelui și Ducesei a fost făcută de prietenul lor de mult timp, Misan Harriman.

Ce veste minunată pentru familia Sussex!!", a adăugat purtătorul de cuvânt.

"Meg, am fost la nunta ta ca martor la începutul acestei poveşti de dragoste şi, draga mea prietenă, sunt onorat să o captez crescând", a transmis, la rândul său, Misan Harriman.



În luna noiembrie, Meghan Markle a anunţat, într-un articol publicat de The New York Times, că a pierdut o sarcină în vară.

Vestea survine la exact 37 de ani de când Prințesa Diana, a anunțat, de Valentine's Day, în 1984, că așteaptă un al doilea copil, Prințul Harry.

Sexul celui de-al doilea copil al ducilor nu este cunoscut, nici data aproximativă a nașterii, scrie Daily Mail.

Cetățean american și succesor la tron


Dacă se va naște în SUA, copilul ducilor de Sussex va primi cetățeania americană.

Totodată, bebelușul va fi al zecelea sau al unsprezecelea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a și al Ducelui de Edinburgh - acest detaliu depinde de data nașterii, dacă va veni pe lume înainte sau după ce va naște Zara Tindall, care, la rândul ei, așteaptă un copil în acest an.

Citește și: Jane Seymour a împlinit 70 de ani. Vedeta arată uimitor la această vârstă


Al doilea copil al ducilor de Sussex va fi al optulea în linia succesiunii la tronul Marii Britanii, după prinţul Charles, prinţul William - ducele de Cambridge, prinţul George, prinţesa Charlotte, prinţul Louis, prinţul Harry şi Archie Mountbatten-Windsor.

Harry îşi menţine locul în linia de succesiune deşi a renunţat la viaţa regală în luna martie a anului trecut, când s-a mutat cu familia în Canada, apoi s-a stabilit în California.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod