Maiourile sunt din nou în tendințe. Cum să le porți în această vară

Maiourile sunt piese de bază din colecțiile noastre de haine, iar uneori uităm cât sunt de versatile și ușor de purtat.
Pe măsură ce vremea se încălzește, le vom căuta tot mai des, mai ales că în sezonul acesta se numără printre piesele vestimentare în tendințe. Descoperă câteva moduri în care să porți maiourile în vara 2021 pentru a crea ținute trendy și interesante:

Maiou cu bretele late, pantaloni cu talie înaltă și curea


Maiourile cu bretele late sunt de preferat în locul celor cu bretele subțiri. Vor ascunde mult mai ușor bretelele sutienului. În prezent se poartă cele cu striații verticale, care creează un efect vizual de alungire. Sunt elastice și confortabile, astfel că se adaptează oricărei siluete. Pentru a nu părea că porți un maiou de corp pentru bărbați, optează pentru altă culoare decât alb.
Nuanțele intense de oranj, verde, albastru sau tonurile delicate de violet lavandă sunt în tendințe. Asociază maioul cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă, pe care să-i accesorizezi cu o curea, fie că este una clasică din piele, o curea din lanț sau una din material textil cu imprimeu.

Maiou de tip furou și pantaloni de costum


Materialele delicate de tip saten sau mătase reușesc să ofere un plus de eleganță și rafinament maiourilor, chiar și celor cu bretele foarte subțiri. Astfel de materiale se potrivesc foarte bine cu pantalonii cu croială bine definită, așa cum sunt cei din stofă, pentru costum. Dacă vrei să porți un astfel de maiou cu jeanși, optează pentru o pereche de blugi albi, care oferă un look ideal pentru sezonul cald.
Accesorizează cu bijuterii delicate, clasice, pentru un aspect rafinat.

Maiou la baza gâtului și pantaloni cargo


În sezonul acesta se fac remarcate și maiourile cu decolteu la baza gâtului și mâneci adânci decupate. Se potrivesc foarte bine cu pantaloni scurți din denim, dar și cu pantaloni de tip cargo, care la rândul lor au revenit în trend vara aceasta. Sunt stiluri inspirate de moda anilor '90, care influențează puternic tendințele din acest an. Accesorizează cu o pereche de cercei statement, care vor atrage atenția către partea de sus a topului și îți vor încadra perfect chipul.

Ținută monocromatică cu maiou


Nuanțele de alb, tonurile de verde sau ținutele all-black vor arăta întotdeauna foarte șic.
Outfit-ul monocriomatic este cea mai simplă modalitate de a le oferi pieselor de bază un suflu de prospețime și de a le include în ținute care par mult mai sofisticate decât sunt. Maioul se încadrează perfect într-un astfel de look. Alege piese care au o croială structurată, deci nu unele din materiale vaporoase sau cu guler asimetric. 

Maiou și pantaloni din piele


Sezonul acesta se poartă din nou pantalonii din piele. Deși este un trend ceva mai dificil de abordat, având în vedere că pantalonii din piele nu sunt tocmai o alegere ideală pentru zilele călduroase de vară, fashionistele ne demonstrează că maioul și pantalonii din piele compun o ținută care arată modern și sofisticat. Merită să încerci acest look, iar o variantă bună este să o adopți pentru o ieșire în oraș seara sau pentru o petrecere informală.

Maiou și fustă din in


Inul este un material care își face tot mai ușor loc în rândul textilelor sustenabile preferate de influenceri și fashioniste.
Pe lângă faptul că este răcoros și confortabil, inul oferă și acel look de vară și vacanță pe care dorim să-l obținem în timpul liber. Poartă un maiou într-o nuanță neutră cu o fustă midi sau maxi din in și vei obține rapid o ținută cu aspect relaxat de vacanță.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod