Pantofii sport care arată perfect cu rochiile de vară. 45 de ținute

Rochiile tale de vară arată excelent în asociere cu pantofi sport. Descoperă ce tip de pantofi sport se potrivesc cel mai bine cu rochii și care sunt trendurile acestei veri.

Pantofii sport cu talpă voluminoasă

În tendințe de câțiva ani, pantofii sport cu talpă voluminoasă rămân un trend major și în acest sezon. Se potrivesc perfect cu rochiile lejere de vară, în special cele de tip minimalist, din in și bumbac, în culori neutre precum alb, crem sau bej, dar ș cu cele în nuanțe statement.

Pantofii sport albi

O alegere clasică pentru rochiile de vară, pantofii sport albi sunt încălțări must have din colecția ta. Se potrivesc cu orice tip de rochie, de la cele midi cu imprimeuri florale și până la rochiile furou.
Vei obține un contrast interesant de stiluri, iar avantajul major este acela că îi poți include cu ușurință în orice ținută cu rochie din această vară.

Citește și: Cum să porți fusta plisată în această vară. 40 de idei


Pantofii sport retro

Moda anului 2021 este puternic influențată de stilul retro, în special de cel al perioadei '70-'90. Sunt readuse în trend modelele de pantofi sport inspirate de cele ale anilor '90, fashionistele adoptând deja acest look interesant.

Pantofii sport colorați

Culorile intense și-au făcut din nou loc în tendințele în materie de pantofi sport.
Dacă vrei să atragi toate privirile, investește într-o pereche colorată de pantofi sprt pe care să-i porți cu rochiile tale lejere de vară.

Teniși

Tenișii nu ies niciodată din trend și îi observăm tot mai des și în acest sezon. De la modelele clasice de teniși de tip Converse negri sau albi și până la teniși cu imprimeuri florale, poți alege orice model dorești. Va fi foarte simplu să-i asortezi cu rochiile de vară, precum cele de tip furou, rochiile midi cu imprimeuri florale sau rochiile mini, care au revenit puternic în tendințe anul acesta.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod