Prințesa și căpcăunul: Heidi Klum, cea mai tare transformare de Halloween

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Noiembrie 2018

Heidi le-a arătat fanilor cum s-a transformat în Fiona


Supermodelul a prezentat pe Instagram întreg procesul de transformare în personajele de animație prin care au trecut ea și iubitul său. "Ok, hai să facem asta... #heidihalloween #heidiklumhalloween #heidihalloween2018", a scris ea lângă pozele făcute la machiaj.

Rezultatul i-a impresionat pe fani, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

De-a lungul anilor, Heidi Klum și-a obișnuit admiratorii cu transformări de senzație în noaptea de Halloween. În anii trecuți, ea a devenit de nerecunoscut, fiind, pe rând, Jessica Rabbit, eroina din filmul de animație "Who Censored Roger Rabbit/Cine vrea pielea lui Roger Rabbit?", Betty Boop, o păpușă zombie, Lady Godiva, un extraterestru auriu, un vampir, un zombie inspirat din celebrul clip al piesei "Thriller" a lui Michael Jackson, o vrăjitoare și o bătrână.

La ediția a 19-a a petrecerii de Halloween pe care Heidi Klum a organizat-o la New York au mai fost prezente staruri precum actrița Kat Graham, actrița britanică Sophie Langford, actorul Dylan Sprouse, cântăreața Mel B și iubitul ei, Gary Madatyan, care s-au transformat în soții Beckham în versiune horror, și cuplul Bella Hadid - The Weeknd, de asemenea în costumații tematice de Halloween.Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod