Prințesa și căpcăunul: Heidi Klum, cea mai tare transformare de Halloween

de Daniel Dumitrescu, 1 Noiembrie 2018

Heidi le-a arătat fanilor cum s-a transformat în Fiona


Supermodelul a prezentat pe Instagram întreg procesul de transformare în personajele de animație prin care au trecut ea și iubitul său. "Ok, hai să facem asta... #heidihalloween #heidiklumhalloween #heidihalloween2018", a scris ea lângă pozele făcute la machiaj. Rezultatul i-a impresionat pe fani, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

De-a lungul anilor, Heidi Klum și-a obișnuit admiratorii cu transformări de senzație în noaptea de Halloween. În anii trecuți, ea a devenit de nerecunoscut, fiind, pe rând, Jessica Rabbit, eroina din filmul de animație "Who Censored Roger Rabbit/Cine vrea pielea lui Roger Rabbit?", Betty Boop, o păpușă zombie, Lady Godiva, un extraterestru auriu, un vampir, un zombie inspirat din celebrul clip al piesei "Thriller" a lui Michael Jackson, o vrăjitoare și o bătrână.

La ediția a 19-a a petrecerii de Halloween pe care Heidi Klum a organizat-o la New York au mai fost prezente staruri precum actrița Kat Graham, actrița britanică Sophie Langford, actorul Dylan Sprouse, cântăreața Mel B și iubitul ei, Gary Madatyan, care s-au transformat în soții Beckham în versiune horror, și cuplul Bella Hadid - The Weeknd, de asemenea în costumații tematice de Halloween.Foto: Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod