Povestea de iubire dintre Adam Sandler și Jackie. O relație de 24 de ani care demonstrează că dragostea adevărată bate filmul

Adam Sandler este un actor emblematic de la Hollywood care a lucrat cu unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Inima lui Sandler, pe de altă parte, îi aparține lui Jackie, soția lui, care l-a cucerit cu peste 24 de ani în urmă, rămânând alături de el de-a lungul întregii cariere.
Când vine vorba de povești de dragoste, Adam și Jackie sunt candidații perfecți, deoarece reprezintă un exemplu perfect și de durată de dragoste autentică.

Pasiunea lor comună pentru cinema i-a adus împreună


Jackie Titone a început o carieră de model după absolvirea liceului, dar și-a îndreptat atenția către actorie câțiva ani mai târziu, în 1999, când a primit primul ei rol. Între timp, Adam Sandler era deja un actor binecunoscut și prosper, care s-a impus în anii 1990 cu roluri în filme precum Happy Gilmore, The Wedding Singer și Billy Madison.

Au ajuns să se cunoască în timp ce filmau pentru Big Daddy. Într-adevăr, aspiranta actriță l-a cunoscut pe Adam prin Rob Schneider, care era de fapt unul dintre prietenii săi apropiați.
În cele din urmă, Adam a decis să o distribuie în filmul său din 1999 Big Daddy, un film pe care l-a produs și în care a și jucat.

În ciuda faptului că a avut doar un rol mic în film, acesta a avut un impact masiv asupra vieții ei. Chiar și cu lipsa de succes a lui Jackie în lunile de după lansarea filmului, ea a reușit să cucerească inima lui Adam și s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt.

S-au căsătorit după 4 ani de zile


După ce au început să aibă o relație, cuplul a jucat în alte câteva filme, inclusiv 50 First Dates, Just Go With It și multe altele. În timp ce lucrau în mod activ împreună, ei au decis să fie un cuplu de-a lungul vieții și să se căsătorească pe 22 iunie 2003.

Pe lista invitaților s-au numărat nume mari de celebrități precum Sharon Osbourne și Jennifer Aniston.

Adam Sandler și Jackie Titone au două fiice împreună


Fericitul cuplu a avut primul copil în mai 2006, pe Sadie, care acum are 16 ani. În noiembrie 2008, s-a născut Sunny, a doua fiică a lui Jackie și Adam. Ambele fiice au apărut și în câteva dintre filmele tatălui lor, precum Hotel Transylvania și Murder Mystery.

Actorul a declarat în câteva interviuri că Sadie și Sunny aveau o dorință puternică de a apărea în unele dintre filmele sale, deoarece împărtășesc dragostea pentru filme a părinților lor.

Poate te interesează și: Povestea de iubire dintre Bruce Willis și Emma Heming: „Am ieșit la o întâlnire și ne-am îndrăgostit nebunește”
 

Jackie este aliatul de nădejde al soțului ei


Fiecare bărbat de succes are nevoie de o femeie lângă el care să-l susțină și să-l încurajeze atât în ​​momentele bune, cât și în cele rele.

În ciuda carierei sale de succes, Adam nu ar fi omul care este astăzi dacă Jackie nu ar fi fost acolo pentru el.

Soția lui Adam este prezentă în mod constant în timp ce filmează scene, încurajându-l să dea tot ce poate. Sandler și-a amintit de o perioadă în care Jackie l-a ajutat în timp ce filma o scenă de sărut cu Jennifer Aniston. "Singura parte incomodă este să o aud pe soția mea spunând: <<Mai greu! Mai tare! Sărut-o mai tare!>>".

Fără sprijinul lui Jackie, Adam nu și-ar fi asumat unele dintre cele mai importante proiecte ale sale de teamă că nu le poată duce la bun sfârșit. Actorul a recunoscut că soția sa l-a împins să accepte roluri care l-au speriat, precum cel din Uncut Gems.

Profund îndrăgostiți și după 24 de ani împreună


Adam și Jackie sunt împreună de 24 de ani, dar timpul nu a schimbat nimic în ceea ce privește dragostea lor.

De fapt, a devenit mai puternică ca niciodată.

Există un singur secret pentru a păstra o astfel de legătură strânsă: încrederea și afecțiunea.

Sursă: brightside
Foto: hepta

8 Septembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod