Elton John o susține pe Britney Spears. Cântărețul a colaborat cu ea pentru a o ajuta să-și recapete încrederea

Hold Me Closer este duetul care o readuce pe Britney Spears la ceea ce a făcut-o faimoasă: muzica.

Elton John a dezvăluit cum a apărut colaborarea sa cu Britney Spears, explicând modul în care soțul său David Furnish a sugerat pentru prima dată să facă acest lucru.

"Mi-a spus, ascultă, <<De ce nu facem asta cu Britney?>> și am spus… "wow, ce idee genială".

Artistul a adăugat: "a) Mi-ar plăcea să o ajut și să o aduc din nou la înregistrări și b) Știu că poate să cânte și nu a mai scos nimic din 2016".

Celebrul cântăreț a spus că este dornic să "ajute la creșterea încrederii" lui Britney și speră că duetul "va fi impulsul" pentru ca Britney să înregistreze muzică nouă.

"Ea a intrat în studioul din LA cu Andrew Watt și și-a etalat vocea și a făcut-o cu brio și toată lumea părea că e încântată", a spus el.

Britney Spears



Elton a spus că a fost "atât de fericit pentru ea, pentru că a readus-o la ceea ce a făcut-o faimoasă, ea fiind cântăreață și artistă".

El a recunoscut că e de părere că Britney "a petrecut o perioadă atât de groaznică în ultimii 20 de ani cu diverse lucruri care s-au întâmplat cu ea și a fost tratată atât de rău", referindu-se la controversatul ei tată care deținea tutela absolută asupra ei și de care a fost eliberată în cele din urmă anul trecut.

"M-am gândit că asta îi va da un mic impuls și știu că este atât de încântată să revină în topuri, din nou în topurile radio.

Să sperăm că va fi impulsul necesar pentru a o face să înregistreze din nou."

Hold Me Closer, Elton John și Britney Spears

 

Foto: depositphotos/hepta

7 Septembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod