Adam Levine și Behati Prinsloo așteaptă cel de-al treilea copil. 10 imagini

Behati Prinsloo este însărcinată cu bebelușul numărul trei, după ce fostul model Victoria's Secret a spus că vrea un total de cinci copii!

Solistul Maroon 5, în vârstă de 43 de ani, și modelul Victoria's Secret, 34 de ani – care s-au căsătorit în 2014 – așteaptă al treilea copil împreună, confirmă dailymail.

Sâmbătă, Levine și Prinsloo au ieșit la prânz în Santa Barbara, unde viitoarea mămică și-a arătat burtica într-o rochie florală de mătase.

Vestea vine după ce supermodelul, în vârstă de 34 de ani, a dezvăluit că i-ar plăcea să aibă mai mulți copii cu solistul în vârstă de 43 de ani al trupei Maroon 5, cu care are deja două fete Dusty Rose, în vârstă de cinci ani, și Gio, în vârstă de trei ani.

Adam Levine și Behati Prinsloo și cele două fetițe ale lor



În noiembrie, Prinsloo a vorbit despre posibilitatea de a-și extinde familia și se pare că s-a ținut de cuvânt.

Acum este bebelușul numărul 3, dar trebuie să ajungă la 5, conform declarației sale.

"Știi ce, niciodată să nu spui niciodată. Vrem o familie mare, cine știe?", a spus Prinsloo. "Lăsăm la latitudinea destinului și exact ceea ce se întâmplă. Ce se va întâmpla, se va întâmpla. Deci nu există limite.", a adăugat Behati Prinsloo.

Behati Prinsloo, însărcinată cu cel de-al treilea copil Foto: dailymail



Modelul s-a afișat într-o rochie florală albastră de mătase.

Ea a făcut tot posibilul să învingă căldura strângându-și părul lung și blond într-un coc dezordonat și foarte puține accesorii. A purtat un sutien negru, un colier cu cruce aurie, sandale negre cu platformă și o pereche de ochelari argintii de soare.

Foto: hepta
Foto: dailymail

7 Septembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod