Imagini noi de la nunta anului. Jennifer Lopez și Ben Affleck: „Pentru noi, acesta a fost momentul perfect”

Jennifer Lopez a dezvăluit noi fotografii de la nunta cu Ben Affleck.
Nunta s-a terminat, dar magia abia începe!

La mai puțin de două săptămâni după ce Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Ben Affleck în cadrul unei ceremonii din Georgia, cântăreața continuă să dezvăluie fotografii nou-nouțe din acea zi specială.

După cum se vede în newsletterul ei On the JLo, proaspăt căsătoriții au început cu repetiții și au încheiat cu o recepție strălucitoare plină de artificii.

"Pentru noi, acesta a fost momentul perfect", a spus Jennifer despre nunta ei din 20 august.
"Nimic nu mi s-a părut vreodată mai corect și am știut că, în sfârșit, ne <așezăm> într-un mod pe care îl poți face doar atunci când înțelegi pierderea și bucuria."

În ciuda câtorva impedimente din ziua cea mare, inclusiv problemele stomacale cu care unii membri ai familiei s-au confruntat, Jennifer a spus că a simțit o "certitudine calmă și ușoară" că totul va merge bine. Destul de sigur, ceremonia ei de nuntă a fost "perfectă".

"N-am fi putut fi mai fericiți.
Vă doresc tuturor același fel de fericire... greu de obținut, dar care este cu atât mai dulce datorită călătoriei dinaintea ei."


În timp ce tinerii căsătoriți își continuă luna de miere în Italia, departe de casă, împărtășesc cu noi și mai multe detalii fabuloase din weekendul nunții: de la decorul mesei și decorul de pe malul lacului până la multiplele look-uri ale lui Jennifer.

Sunt multe de admirat la nunta anului. Vezi galeria de mai sus!


Sursă foto: On The JLo/John Russo
2 Septembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod