Horoscopul săptămânii 12-18 septembrie. Fecioara descoperă secrete dureroase

Fecioara descoperă secrete dureroase, dar e mai bine că se întâmplă așa!


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Te bucuri de o atmosferă foarte liniștită în această săptămână. Ai șansa de a contrui o conexiune minunată între tine și cineva de care ai devenit foarte atașat/ă.

Deși s-ar putea să nu existe semne majore de pasiune, există totuși un sentiment grozav de unitate, care aduce cu sine acea cunoaștere interioară că lucrurile nu pot decât să se îmbunătățească.

Bani

Săptămâna aceasta, Universul îți cere să îți folosești abilitățile într-un mod nou.

Există tensiune în viața ta de familie și sectorul datoriilor. Este posibil ca cheltuielile să fi devenit mai mult decât poate duce bugetul tău. Acest lucru face ravagii în planurile tale pe termen lung.

În consecință, trebuie să faci economii.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Banii pot fi folosiți pentru multe lucruri, dar una dintre cele mai mari utilizări ale sale este să-i facă pe ceilalți fericiți. În această săptămână, ai șansa de a-ți face iubitul/a foarte fericit/ă, mai ales dacă te gândești să-i cumperi ceva care să-l/o înveselească.

Fă-i un cadou care să reflecte valoarea spirituală a relației și care să îi arate ce prețuiești cel mai mult la el/ea.

Bani

Există câteva probleme în locuința ta, de care arzi de nerăbdare să te ocupi. De la dorința unui spațiu mai mare până la unele îmbunătățiri, este esențial să îți setezi dinainte ce îți poți permite și ce nu.

Vei dori să-i distrezi și să-i impresionezi pe cei dragi, dar nu îți face griji, are balta pește.

La locul de muncă, concentrează-te. Mai întâi fă-ți bine treaba și apoi culege recompensele.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Este o săptămână grozavă pentru relații. Ai toate șansele să interacționezi cu cineva care împărtășește aceleași idealuri ca și tine, dar este foarte practic și realist.

Ar putea fi combinația perfectă pe care ți-ai imaginat-o dintotdeauna. S-ar putea să găsești această persoană într-unul din locurile tale favorite.

Bani


Se întâmplă atât de multe în viața ta profesională, încât s-ar putea să fii uneori dezamăgit/ă sau copleșit/ă. Oportunitățile există, totuși, pentru a-ți construi un mic imperiu.

Influența ta se extinde asupra grupurilor, așa că asigură-te că mesajul tău este șlefuit și numai bun de transmis. Banii vin atunci când ești sincer cu cine ești și cu ce vrei să spui. 

Poate vrei să citești și: Cele mai rele zodii. Află de cine să te ferești în viață!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Săptămâna aceasta este o săptămână minunată pentru a crea relații și a construi punți între tine și ceilalți.

Este timpul să fii practic/ă într-un mod foarte atent, mai degrabă decât să-ți petreci timpul gândindu-te la o multitudine de planuri nerealiste.

Îmbină romantismul și povestea ta de dragoste cu toate necesitățile practice.

Bani

Nu doar visezi la următoarea mare invenție, ci îți dai seama cum să o constuiești și să finanțezi fabricarea acesteia. De asemenea, te gândești cum să imprimi unele dintre cele mai bune idei financiare prin scrierea unui articol sau a unei cărți.

Ai ceva important de împărtășit, așa că nu te vinde ieftin. Ceea ce vei prezenta acum va aduce recompense mari pentru familia ta mai târziu.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Amestecul de practic și idilic îți condimentează viața.

În această săptămână, un fost iubit ar putea apărea în viața ta. El s-ar putea să-și amintească multele momente romantice pe care le-ați petrecut împreună și să-și dorească să reia relația cu tine.

Tu ai gânduri mai practice și, deși aceasta poate fi o idee plăcută, în realitate s-ar putea să nu funcționeze.

Bani

Gândește-te la cum să economisești și să investești banii câștigați cu greu, precum și cum să câștigi mai mulți bani în general.

Petrecerea câtorva momente pe zi pentru a studia piața te va face în cele din urmă un câștigător. Nu că n-ai fi deja, dar vei fi surprins/ă să descoperi că vei avea și mai mult succes pe plan financiar.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Săptămâna aceasta vei deveni foarte conștient/ă de cât de mult te-ai îndepărtat de partenerul/a de viață. S-ar putea să descoperi că e mai mult decât atât.

Aceasta poate fi o revelație care să scoată la lumină secrete greu de digerat. Încearcă să acționezi cât poți de rațional și matur.

Bani

Acum te afli într-o fază de redefinire. Poate că oamenii s-au obișnuit să joci un anumit tip de rol în viața lor, ceea ce nu a fost atât de bine pentru situația ta financiară. Nu contează.

S-ar putea să descoperi că, cu cât te faci mai văzut/ă și auzit/ă, cu atât mai mult vei putea să-ți satisfaci nevoile tale financiare.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Există în această săptămână un minunat sentiment de armonie în relație. Ai șanse mari să descoperi că tu și cineva foarte atractiv împărtășiți multe interese.

Dacă ești în căutarea unui/unei partener/e, e posibil să îl/o găsești într-un loc din comunitate.

Un spital, un centru de copii, un azil de bătrâni, acestea sunt locuri asociate cu următoarea ta potențială dragoste.

Bani


S-ar putea ca în această săptămână să te gândești mai serios la cum să-ți realizezi visurile și să-ți atingi obiectivele.

Prietenii, contactele sociale, manevreme politice și apelul la grupuri mari te ajută să devii un expert în domeniul tău.

Pe măsură ce îți extinzi influența în aceste tărâmuri, fă tot ce poți pentru a-ți păstra investițiile și proprietățile. Dacă este necesar, cheltuiește pentru a le menține sau îmbunătăți până când le poți vinde definitiv.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Săptămâna aceasta ești mai pasional/ă decât de obicei și îți place acest lucru.

Este posibil să descoperi că există un dublu avantaj în majoritatea conversațiilor. Tipul de discuții în care vei fi implica/ă, totuși, se poate îndrepta spre a convinge pe cineva că ai un sentiment puternic de angajament.

Acționează subtil cu cuvintele și vei avea un rezultat puternic.

Bani

Știi ce vrei din punct de vedere financiar și pregătești un plan fără greșeală pentru a atinge aceste obiective.

Astrele facilitează noi realizări în acest domeniu al vieții tale și te simți mai încrezător/oare ca niciodată.

Cu toate acestea, personalitatea ta ar putea să nu fie cea mai bună modalitate de a-i aduce pe ceilalți de partea ta. Găsește un echilibru între a-ți prezenta cazul și a asculta ce au de spus colegii sau partenerii de afaceri. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Săptămâna aceasta îți ofeeră oportunități de conversație în care pot fi realizate mici minuni. Poate te-ai întrebat ce ar trebui să faci pentru a găsi persoana perfectă cu care te potrivești la mai multe niveluri.

Ei bine, răspunsul este să vorbești, mai ales cu oamenii care par să te ducă în locuri necunoscute. Nu trebuie să te mulțumești cu puțin sau cu ce ți-e obișnuit.

Bani

Săptămâna aceasta plănuiești să îți aloci ceva timp liber pentru face ce ai nevoie sau îți dorești. Poate fi vorba despre un tratament de înfrumusețare, o investiție în casă, o călătorie sau un curs de limbi străine. S-ar putea să descoperi că ai o abilitate ascunsă.

Fă ceea ce faci în continuare și muncește pentru un profit maxim. Alți oameni pur și simplu nu au amestecul tău unic de abilități.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Nu există nicio îndoială că relațiile tale te duc în niște locuri interesante.

În această săptămână se pot deschide uși către evoluții noi și interesante, în principal prin conversații întâmplătoare cu oamenii potriviți.

Unul în special te poate conduce într-un loc foarte interesant și, cu siguranță, destul de pasional și intens. Doar asigură-te că poți ține pasul, vor avea lor niște schimbări rapide.

Bani

Banii nu aduc fericirea, dar o întrețin.

Cu siguranță nu trebuie să renunți la tot pentru a avea bani sau a te îmbogăți, dar trebuie să muncești pentru un trai decent și corect.

Situația financiară nu îți creează probleme, dar ar fi bine să pui ceva bani deoparte pentru zile negre, dacă ai posibilitatea să o faci.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Este posibil ca unele persoane interesante să comunice cu tine în această săptămână. Una dintre aceste discuții s-ar putea dovedi deosebit de fascinantă, deoarece puterea conversației face unele schimbări înfricoșătoare, dar interesante.

S-ar putea să descoperi că cineva are mai multe în comun cu tine decât ai crezut vreodată posibil. Pentru ca între voi să se creeze o apropiere, va trebuie să fii foarte deschis/ă și sincer/ă.

Bani

Este o perioadă tensionată pentru tine tine. Se întâmplă atât de multe în viața ta acum, încât te poți simți copleșit/ă, prost plătit/ă sau subapreciat/ă.

Încearcă să fii mai rațional/ă, să privești obiectiv fiecare situație în parte și să nu iei decizii la nervi sau să acționezi impulsiv.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Îți place să vorbești cu alții despre viață. Dar, în această săptămână, conversațiile au mult mai multă influență asupra celorlalți. Sunt extrem de importante și decisive uneori.

Dacă vrei să impresionezi pe cineva special, atunci lucru este cu siguranță posibil, cu condiția să vorbești despre o problemă pe care o aveți în comun, dar pe care nu ați putut niciodată să o discutați.

Bani

Deși mintea îți zboară tot la vacanță, astrele trag un semnal de alarmă și îți recomandă să te concentrezi pe studiu în acest moment. Poate fi lozul tău câștigător.

Perfecționările îți pot aduce mai mulți bani și te pot face să fii mai respectat/ă la locul de muncă actual sau în meseria în care activezi în prezent. De asemenea, poți obține o funcție mai bună. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod