Horoscopul banilor pentru săptămâna 12-18 septembrie. Taurul investește atât în lucruri, cât și în oameni

Taurul investește atât în lucruri, cât și în oameni în această săptămână.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta, Universul îți cere să îți folosești abilitățile într-un mod nou.

Există tensiune în viața ta de familie și sectorul datoriilor. Este posibil ca cheltuielile să fi devenit mai mult decât poate duce bugetul tău. Acest lucru face ravagii în planurile tale pe termen lung.

În consecință, trebuie să faci economii.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Există câteva probleme în locuința ta, de care arzi de nerăbdare să te ocupi. De la dorința unui spațiu mai mare până la unele îmbunătățiri, este esențial să îți setezi dinainte ce îți poți permite și ce nu.

Vei dori să-i distrezi și să-i impresionezi pe cei dragi, dar nu îți face griji, are balta pește.

La locul de muncă, concentrează-te. Mai întâi fă-ți bine treaba și apoi culege recompensele. 

Poate vrei să citești și: Cele mai rele zodii. Află de cine să te ferești în viață!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Se întâmplă atât de multe în viața ta profesională, încât s-ar putea să fii uneori dezamăgit/ă sau copleșit/ă. Oportunitățile există, totuși, pentru a-ți construi un mic imperiu.

Influența ta se extinde asupra grupurilor, așa că asigură-te că mesajul tău este șlefuit și numai bun de transmis. Banii vin atunci când ești sincer cu cine ești și cu ce vrei să spui.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu doar visezi la următoarea mare invenție, ci îți dai seama cum să o constuiești și să finanțezi fabricarea acesteia. De asemenea, te gândești cum să imprimi unele dintre cele mai bune idei financiare prin scrierea unui articol sau a unei cărți.

Ai ceva important de împărtășit, așa că nu te vinde ieftin. Ceea ce vei prezenta acum va aduce recompense mari pentru familia ta mai târziu.

Leu(22 iulie - 22 august)

Gândește-te la cum să economisești și să investești banii câștigați cu greu, precum și cum să câștigi mai mulți bani în general.

Petrecerea câtorva momente pe zi pentru a studia piața te va face în cele din urmă un câștigător. Nu că n-ai fi deja, dar vei fi surprins/ă să descoperi că vei avea și mai mult succes pe plan financiar.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Acum te afli într-o fază de redefinire. Poate că oamenii s-au obișnuit să joci un anumit tip de rol în viața lor, ceea ce nu a fost atât de bine pentru situația ta financiară. Nu contează.

S-ar putea să descoperi că, cu cât te faci mai văzut/ă și auzit/ă, cu atât mai mult vei putea să-ți satisfaci nevoile tale financiare.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

S-ar putea ca în această săptămână să te gândești mai serios la cum să-ți realizezi visurile și să-ți atingi obiectivele.

Prietenii, contactele sociale, manevreme politice și apelul la grupuri mari te ajută să devii un expert în domeniul tău.

Pe măsură ce îți extinzi influența în aceste tărâmuri, fă tot ce poți pentru a-ți păstra investițiile și proprietățile. Dacă este necesar, cheltuiește pentru a le menține sau îmbunătăți până când le poți vinde definitiv. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Știi ce vrei din punct de vedere financiar și pregătești un plan fără greșeală pentru a atinge aceste obiective.

Astrele facilitează noi realizări în acest domeniu al vieții tale și te simți mai încrezător/oare ca niciodată.

Cu toate acestea, personalitatea ta ar putea să nu fie cea mai bună modalitate de a-i aduce pe ceilalți de partea ta. Găsește un echilibru între a-ți prezenta cazul și a asculta ce au de spus colegii sau partenerii de afaceri.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta plănuiești să îți aloci ceva timp liber pentru face ce ai nevoie sau îți dorești. Poate fi vorba despre un tratament de înfrumusețare, o investiție în casă, o călătorie sau un curs de limbi străine. S-ar putea să descoperi că ai o abilitate ascunsă.

Fă ceea ce faci în continuare și muncește pentru un profit maxim. Alți oameni pur și simplu nu au amestecul tău unic de abilități.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Banii nu aduc fericirea, dar o întrețin.

Cu siguranță nu trebuie să renunți la tot pentru a avea bani sau a te îmbogăți, dar trebuie să muncești pentru un trai decent și corect.

Situația financiară nu îți creează probleme, dar ar fi bine să pui ceva bani deoparte pentru zile negre, dacă ai posibilitatea să o faci.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este o perioadă tensionată pentru tine tine. Se întâmplă atât de multe în viața ta acum, încât te poți simți copleșit/ă, prost plătit/ă sau subapreciat/ă.

Încearcă să fii mai rațional/ă, să privești obiectiv fiecare situație în parte și să nu iei decizii la nervi sau să acționezi impulsiv. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Deși mintea îți zboară tot la vacanță, astrele trag un semnal de alarmă și îți recomandă să te concentrezi pe studiu în acest moment. Poate fi lozul tău câștigător.

Perfecționările îți pot aduce mai mulți bani și te pot face să fii mai respectat/ă la locul de muncă actual sau în meseria în care activezi în prezent. De asemenea, poți obține o funcție mai bună.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod