Horoscopul dragostei pentru săptămâna 12-18 septembrie. Gemenii au noroc

Gemenii au noroc în ceea ce privește relațiile de orice fel.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Te bucuri de o atmosferă foarte liniștită în această săptămână. Ai șansa de a contrui o conexiune minunată între tine și cineva de care ai devenit foarte atașat/ă.

Deși s-ar putea să nu existe semne majore de pasiune, există totuși un sentiment grozav de unitate, care aduce cu sine acea cunoaștere interioară că lucrurile nu pot decât să se îmbunătățească. 

Poate vrei să citești și: Cele mai rele zodii. Află de cine să te ferești în viață!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Banii pot fi folosiți pentru multe lucruri, dar una dintre cele mai mari utilizări ale sale este să-i facă pe ceilalți fericiți. În această săptămână, ai șansa de a-ți face iubitul/a foarte fericit/ă, mai ales dacă te gândești să-i cumperi ceva care să-l/o înveselească.

Fă-i un cadou care să reflecte valoarea spirituală a relației și care să îi arate ce prețuiești cel mai mult la el/ea.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o săptămână grozavă pentru relații. Ai toate șansele să interacționezi cu cineva care împărtășește aceleași idealuri ca și tine, dar este foarte practic și realist.

Ar putea fi combinația perfectă pe care ți-ai imaginat-o dintotdeauna. S-ar putea să găsești această persoană într-unul din locurile tale favorite.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta este o săptămână minunată pentru a crea relații și a construi punți între tine și ceilalți.

Este timpul să fii practic/ă într-un mod foarte atent, mai degrabă decât să-ți petreci timpul gândindu-te la o multitudine de planuri nerealiste.

Îmbină romantismul și povestea ta de dragoste cu toate necesitățile practice.

Leu(22 iulie - 22 august)

Amestecul de practic și idilic îți condimentează viața.

În această săptămână, un fost iubit ar putea apărea în viața ta. El s-ar putea să-și amintească multele momente romantice pe care le-ați petrecut împreună și să-și dorească să reia relația cu tine.

Tu ai gânduri mai practice și, deși aceasta poate fi o idee plăcută, în realitate s-ar putea să nu funcționeze.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei deveni foarte conștient/ă de cât de mult te-ai îndepărtat de partenerul/a de viață. S-ar putea să descoperi că e mai mult decât atât.

Aceasta poate fi o revelație care să scoată la lumină secrete greu de digerat. Încearcă să acționezi cât poți de rațional și matur. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Există în această săptămână un minunat sentiment de armonie în relație. Ai șanse mari să descoperi că tu și cineva foarte atractiv împărtășiți multe interese.

Dacă ești în căutarea unui/unei partener/e, e posibil să îl/o găsești într-un loc din comunitate.

Un spital, un centru de copii, un azil de bătrâni, acestea sunt locuri asociate cu următoarea ta potențială dragoste.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta ești mai pasional/ă decât de obicei și îți place acest lucru.

Este posibil să descoperi că există un dublu avantaj în majoritatea conversațiilor. Tipul de discuții în care vei fi implica/ă, totuși, se poate îndrepta spre a convinge pe cineva că ai un sentiment puternic de angajament.

Acționează subtil cu cuvintele și vei avea un rezultat puternic.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta îți ofeeră oportunități de conversație în care pot fi realizate mici minuni. Poate te-ai întrebat ce ar trebui să faci pentru a găsi persoana perfectă cu care te potrivești la mai multe niveluri.

Ei bine, răspunsul este să vorbești, mai ales cu oamenii care par să te ducă în locuri necunoscute. Nu trebuie să te mulțumești cu puțin sau cu ce ți-e obișnuit.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu există nicio îndoială că relațiile tale te duc în niște locuri interesante.

În această săptămână se pot deschide uși către evoluții noi și interesante, în principal prin conversații întâmplătoare cu oamenii potriviți.

Unul în special te poate conduce într-un loc foarte interesant și, cu siguranță, destul de pasional și intens. Doar asigură-te că poți ține pasul, vor avea lor niște schimbări rapide. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este posibil ca unele persoane interesante să comunice cu tine în această săptămână. Una dintre aceste discuții s-ar putea dovedi deosebit de fascinantă, deoarece puterea conversației face unele schimbări înfricoșătoare, dar interesante.

S-ar putea să descoperi că cineva are mai multe în comun cu tine decât ai crezut vreodată posibil. Pentru ca între voi să se creeze o apropiere, va trebuie să fii foarte deschis/ă și sincer/ă.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Îți place să vorbești cu alții despre viață. Dar, în această săptămână, conversațiile au mult mai multă influență asupra celorlalți. Sunt extrem de importante și decisive uneori.

Dacă vrei să impresionezi pe cineva special, atunci lucru este cu siguranță posibil, cu condiția să vorbești despre o problemă pe care o aveți în comun, dar pe care nu ați putut niciodată să o discutați.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod