Cele mai rele zodii. Află de cine să te ferești în viață!

De ce unele zodii par mai rele decât altele? Toată lumea are o latură bună și una rea și nicio zodie nu te face automat o persoană rea!

Totuși, astrologia ne poate oferi o mai bună înțelegere a personalităților noastre unice și a lucrurilor care ne provoacă furia și frustrarea.

Poate vrei să citești și: Astrologia și anotimpurile. Care sunt zodiile de toamnă și care este semnificația lor

  • Iată zodiile cele mai rele din astrologie:

Scorpion


În ciuda aspectului dur al Scorpionului care ascunde adesea un nucleu profund emoțional și sensibil, el poate fi, de asemenea, răutăcios și manipulator uneori.

Această zodie este greu de vindecat, deoarece are tendința de sufla când cald, când rece.

Scorpionul este răzbunător atunci când simte că a fost neîndreptățit și, din cauza atitudinii lui, nu dă niciodată înapoi dintr-un conflict. Scorpionul este un semn puternic, intens și încăpățânat căruia nu-i place să greșească.

În loc să alegi să te cerți cu un Scorpion și să-i provoci furie, spune-i că are dreptate și cere-i scuze dacă i-ai rănit sentimentele.

Capricorn


Capricornul este un semn nemilos și orientat spre obiective, iar modul lui dur de a comunica poate provoca cu ușurință sentimente rănite.

Pentru că e atât de neînduplecat cu ambiția lui, Capricornul are tendința de a renunța la oamenii de care nu are nevoie și de a se folosi de cei pe care îi consideră valoroși pentru a evolua în carieră.
Uneori, chiar alege parteneri romantici care îi pot fi de folos.

Capricornul poate avea o dispoziție schimbătoare și poate suferi, mai ales când acest semn dependent de muncă devine stresat.

Fă lucruri distractive cu Capricornul pentru a-l destresa și pentru a face izbucnirile mai puțin probabile.

Pe de altă parte, dacă Capricornul se enervează pe tine, stai calm pentru a opri situația să escaladeze și mai mult. Oferă-i scuze și explică-ți acțiunile matur pentru a-l calma.

Berbec


Berbecul este plin de foc și pasiune, Deși nu intenționează neapărat să fie răutăcios, felul lui direct și ferm de a vorbi și atitudinea superioară pot răni cu ușurință sentimentele cuiva.

Berbecul poate acea un temperament vulcanic pe care îl va dezvălui ori de câte ori se supără. Deși mânia Berbecului se stinge rapid, el nu se va abține în acel moment.

Când te confrunți cu un Berbec furios, rămâi calm și lasă-l să spună ce are de spus. Oferă-i timp să se liniștească și apoi să discute lucrurile, asigurându-te că empatizezi cu sentimentele lui.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Fecioară


Fecioara este o perfecționistă, ceea ce duce la multe critici adresate oamenilor din jurul ei.
Deși Fecioara încearcă doar să ajute, natura ei critică și atitudinea capricioasă sunt adesea interpretate drept răutăți.

Chiar și cele mai mici imperfecțiuni intră sub pielea Fecioarei și o fac să răspundă cu critici nedorite și, uneori, insensibile.

Amintește-ți că Fecioara este cel mai mare critic al său, nimeni nu este o victimă a atitudinii sale perfecționiste mai mult decât ea însăși. Ea judecă tot ceea ce face și adesea ajunge să se streseze exagerat.

Când Fecioara te critică, gândește-te că te poate ajuta, deoarece Fecioarei îi place când oamenii le respectă sfatul. Chiar dacă nu ești de acord, fă-o cu respect. Fecioara se va supăra mai mult doar dacă ideile ei sunt respinse.

Leu


Acestas este, de fapt, cel mai afectuos și prietenos semn al zodiacului, dar atunci când este provocat sau atacat, Leul își scoate ghearele.

Leul nu suportă să simtă că cineva îl pune într-o lumină proastă sau profită de el. Și odată ce încăpățânatul Leu se ridică să lupte, nu va mai face niciun pas în spate. El rănește cu ușurință oamenii atunci când este supărat.


Leului îi place să primească complimente. Când face ceva care te supără, spune-i clar, deoarece nu îi plac subtilitățile, dar lasă-i de înțeles că încă îl respecți și admiti.

Nu-i spune unui Leu ce să facă. Leul este un lider înnăscut și foarte încăpățânat pe deasupra. Lasă-l să preia conducerea, astfel îi poți evita furia și orice lucruri răutăcioase pe care le-ar putea spune într-un moment de frustrare.

Rac


Racul nu vrea să fie răutăcios, dar se poate confrunta cu schimbări bruște de dispoziție.

Acest semn, de obicei amabil, blând și încurajator, își poate dezvălui latura mai puțin bună atunci când se află într-o dispoziție proastă.

Racul rareori spune sau face ceva rău în mod intenționat, el va fi doar morocănos și greu de abordat, în contrast cu energia lui tipică primitoare și caldă.

Din fericire, Racul preferă întotdeauna să vorbească și să-ți exprime sentimentele, chiar și atunci când se află într-o dispoziție proastă.

Stai cu el, ascultă-l și empatizează cu sentimentele lui pentru a-l ajuta să se înveselească.

Gemeni


Nivelul de răutate al Gemenilor depinde, de obicei, de starea lor de spirit.

Acest semn este cunoscut pentru dubla sa personalitate.

Gemenii sunt schimbători și deseori se plimbă între stări de spirit total opuse. Când Gemenii vor să fie drăguți, sunt fermecători, jucăuși și super prietenoși. Când Gemenii sunt nefericiți, pot deveni extrem de certăreți și nepoliticoși.

În cazul Gemenilor, totul este despre comunicare clară și atentă. Dacă te confruntă cu ceva, asigură-te că vorbește despre asta cu respect. Gemenii vor aprecia onestitatea ta și, de obicei, nu păstrează ranchiună.

 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod