Povestea de iubire dintre Bruce Willis și Emma Heming: „Am ieșit la o întâlnire și ne-am îndrăgostit nebunește”

Bruce Willis demonstrează că poți găsi dragostea la orice vârstă. Iată povestea de iubire dintre el și Emma Heming!

Bruce Willis a fost odată căsătorit cu Demi Moore, cu care a trăit o poveste de dragoste ca de basm. Cu toate acestea, mai târziu și-au dat seama că nu se potrivesc și au divorțat după 13 ani împreună.

Poate te interesează și: Ce pereche erau odată! Bruce Willis şi Demi Moore, cei mai buni prieteni

Willis și-a petrecut următorii 10 ani din viață singur, gândindu-se că nu are nevoie de o femeie lângă el pentru a fi fericit. Sigur, până într-o zi, când Emma Heming a intrat în viața lui și a dovedit că se înșală.

 

Bruce Willis și Emma Heming s-au întâlnit în 2007 la un training în care aveau același antrenor


A fost ca și cum destinul i-a adus împreună pentru că s-au ciocnit instantaneu. Prima impresie a Emmei despre Bruce a fost cât de fermecător, distractiv și extrem de frumos era. Bruce, pe de altă parte, era deja îndrăgostit de ea.

A fost nevoie de o singură întâlnire pentru ca dragostea lor să înflorească


Întâlnirile ocazionale nu erau de interes pentru Emma. Ea nu a avut nicio întâlnire adevărată cu cineva înainte. Dar când Bruce a invitat-o la o întâlnire, ea a decis să încerce și să vadă unde va duce. Călătoria ei a constat însă într-o singură întâlnire.

"Am ieșit la o întâlnire, vineri înainte ca Emma să se pregătească să se mute înapoi la New York, apoi ne-am îndrăgosti nebunește", a dezvăluit Bruce. "Când te întrebi unde vei găsi acea mare iubire a vieții tale, rareori crezi că este cineva pe care îl cunoști deja. Crezi că este cineva pe care nu l-ai întâlnit încă", a adăugat el.

Deși există o diferență de 23 de ani între ei, Bruce și Emma au mult mai multe în comun decât ar crede lumea


Când s-au căsătorit în 2009, Bruce avea 54 de ani, iar Emma 31.

Aceasta nu a fost o problemă pentru ei și, cu fiecare zi care trece, ei demonstrează că vârsta nu este altceva decât un număr atunci când vine vorba de dragoste adevărată.

Cuplul a sărbătorit a treisprezecea aniversare a nunții, iar pentru această ocazie, Emma a postat o fotografie cu ea și Bruce în ziua nunții lor, cu ochii înlăcrimați la discursurile de nuntă.



Emma spune că Bruce și ea seamănă foarte mult. Au ajuns ceea ce sunt doar prin propriile puteri, vin din același mediu și s-au dus la muncă având același scop.

De când Emma și Bruce sunt împreună, prioritatea ei numărul unu a fost viața ei personală și nu munca. Se iubesc atât de mult încât nu vor să petreacă nici măcar un minut departe unul de celălalt. "Aud atât de mulți oameni în relații spunând: Am nevoie doar de câteva zile, sau chiar de o oră separat", a dezvăluit Bruce. "Dar eu nu vreau să fiu deloc departe de Emma."

Bruce Willis și Emma Heming au două fiice împreună: Mabel, 10 ani, și Evelyn, 8.

Cuplului îi place să petreacă timpul cu copiii lor, iar Bruce a dezvăluit că uneori chiar uită că are o slujbă atunci când este cu ei.

Respectul reciproc și simțul umorului sunt secretul căsniciei lor de lungă durată


Emma crede că încă din prima zi, ea și Bruce au avut mult respect unul pentru celălalt, iar asta i-a ajutat să construiască o bază solidă pentru relația lor. Și cireașa de pe tort este că Willis este amuzant și inteligent și o face mereu să râdă. "Trebuie să râzi în continuare pentru că, dacă te oprești, vei avea unele probleme", a dezvăluit ea.

De asemenea, Emma se înțelege perfect cu prima familie a lui Bruce și acum sunt ca un mic trib


Emma le-a întâlnit pe fiicele lui Bruce pe care le are cu fosta sa soție, Demi Moore (Rumor, Scout și Tallulah) la începutul relației lor.

La început a fost foarte stresată pentru că era conștientă de cât de sensibilă trebuie să fie situația pentru fete, dar, din fericire, a fost confortabil încă din prima zi. "Am fost cu adevărat binecuvântată", spune ea.

Emma este, de asemenea, în relații bune cu Demi Moore și chiar își spun reciproc prietene și surori. După cum se vede din postările lor pe Instagram, se distrează de minune când se reunesc toți cei 8.

Sursă: brightside
Foto: Hepta

22 August 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod