Horoscop 23 august

Citește horoscopul zilei de marți, 23 august și află ce te așteaptă!

Iată ce surprize au pregătit astrele pentru această zi!

Horoscop 23 august 

Berbec

 

Ai o energie iesita din comun si simti ca poti muta muntii din loc. Daca nu te-ai implicat pana acum in problemele importante de la job, acum e momentul oportun sa o faci. Cu putin noroc, o sa intri in gratiile sefilor!

 

Taur

 

Nu e exclus ca astazi sa te intalnesti cu un vechi prieten, absolut intamplator. Desi la inceput veti traversa un moment stanjenitor, vei realiza rapid ca acesta nu s-a schimbat deloc si a ramas aceeasi persoana cu care erai obisnuit/a! Nu e exclus sa va intindeti la discutii pana aproape de miezul noptii!

 

Gemeni

 

Starea ta de sanatate nu este tocmai buna si din aceasta cauza, trebuie sa amani ori sa anulezi anumite intalniri.

Din fericire, nu e vorba de nimic esential asa ca nu trebuie sa te stresezi prea mult!

 

Rac

 

Astazi o sa te intalnesti cu un specialist dintr-un domeniu inedit si vei fi absolut uimit/a de competenta pe care o afiseaza respectiva persoana. Daca poti, imprumuta ceva din personalitatea interlocutorului tau, si vei reusi si tu sa starnesti admiratie!

 

Leu

 

Nu stai prea bine cu banii si din aceasta cauza, esti mereu bosumflat/a. Desi au devenit un element important al vietii noastre, nu trebuie sa devina niciodata un scop in sine pentru ca urmarind doar acest aspect, o sa uiti sa traiesti! Actioneaza cu mai mult calm!

 

Fecioară

 

Astazi vei fi supus/a unui sir interminabil de intrebari si vei simti ca un coleg ori un sef vrea cu orice pret sa iti puna bete in roate.

Incearca sa ramai cu capul pe umeri si sa nu raspunzi provocarilor pentru ca altfel, nu vei reusi decat sa starnesti si mai multa ura!

 

Balanță

 

Latura sentimentala a vietii tale scartaie din toate incheieturile dar spre surprinderea tuturor, tu nu mai esti deloc afectat/a de acest aspect. Din contra, ti-ai gasit echilibrul interior si nu permiti nimanui sa ti-l perturbe. Tine-o tot asa!

 

Scorpion

 

O vorba aruncata la nervi poate sa faca mai mult rau decat iti poti imagina. Totusi, nu poti sa taci la infinit asa ca din cand in cand, e chiar recomandat sa mai reactionezi! Importanta e intensitatea reactiei!

 

Săgetător

 

Nu esti o persoana foarte sociabila dar astazi, vei dori sa interactionezi cu cat mai multe persoane, ba chiar tu vei fi cel/cea care va initia dialogurile.

Tine-o tot asa si iti vei extinde foarte curand cercul de prieteni!

 

Capricorn

 

In prima parte a zilei te vei simti usor coplesit/a de problemele de la job. Totusi, atat timp cat nu te implici in si mai multe proiecte, o sa reusesti sa le duci la bun sfarsit. Pastreaza-ti optimismul!

 

Vărsător

 

Ziua aceasta va fi un roller-coaster emotional pentru tine, deoarece vei trece prin cele mai diverse stari, inca de dimineata. Daca te vei inconjura de persoane care iti inspira incredere, vei depasi mult mai usor momentele dificile ale zilei. Nu ai niciun motiv sa te chinuiesti singur/a!

 

Pești

 

E posibil sa primesti o veste excelenta, care te va ajuta sa iesi dintr-un impas financiar.

Chiar daca banii nu vor sosi imediat, simpla perspectiva a lor te face sa te linistesti. Poti rasufla usurat/a, zilele dificile au trecut!

 

Citește și Horoscopul lunii August și vezi ce ți-au pregătit astrele pentru ultima lună de vară! Cupidon va fi foarte activ în viața Săgetătorului! Vezi AICI detaliile.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod