Bruce Willis renunță la actorie: Starul suferă de afazie, o tulburare de vorbire

Familia lui Bruce Willis a anunțat printr-o postare pe Instagram că starul a fost diagnosticat cu afazie și va renunța la cariera de actor.

„Susținătorilor uimitori ai lui Bruce vrem să le transmitem noi, ca familie, că dragul nostru Bruce a avut unele probleme de sănătate și a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează abilitățile cognitive”, a scris pe Instagram Emma Heming Willis, soția actorului.

„Drept urmare, Bruce va renunța la cariera sa, care a însemnat atât de mult pentru el”, a adăugat Emma.

Afazia este o tulburare de limbaj care afectează capacitatea de a comunica. Poate să afecteze capacitatea de a vorbi, de a scrie și a înțelege limbajul, atât verbal, cât și scris. Această afecțiune poate să apară brusc, în urma unui atac cerebral sau a unei lovituri la cap. Dar se poate instala și treptat din cauza unei tumori sau a unor afecțiuni degenerative la nivelul creierului.

În postarea de pe Instagram, în care s-a adresat în numele întregii familii, Emma Heming mai spune că această perioadă este una dificilă pentru ei toți.


„Trecem prin această situație ca o familie puternică și unită și am vrut să aducem și fanii alături, pentru că știm cât de mult înseamnă el pentru voi, precum și cât de mult însemnați voi pentru el.
Așa cum Bruce spune întotdeauna - 'Trăiește!', împreună plănuim să facem exact asta”. Postarea este semnată de fiicele actorului - Rumer, Scout, Tallulah, Mabel și Evelyn, precum și de soția actorului, Emma Heming Willis, și de fosta soție, Demi Moore.


Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani, este recunoscut pentru cariera sa lungă la Hollywood, care se întinde pe o perioadă de patru decenii, timp în care a interpretat în special roluri în filme de acțiune precum „Die Hard” sau „Armageddon”.

Willis a apărut în filme de referință precum „Pulp Fiction”, „The Sixth Sense” sau „Sin City”. Cel mai recent rol al său este în filmul de acțiune „Death Wish”, lansat în anul 2018.

De-a lungul timpului, Bruce a primit numeroase premii, inclusiv un Glob de Aur și două Premii Emmy.


Actorul s-a căsătorit în anul 2009 cu Emma Heming și au împreună două fiice - Mabel, de nouă ani, și Evelyn, de șapte ani.
El mai are trei fiice - Rummer, de 33 de ani, Scout, de 30 de ani, și Tallulah, de 28 de ani - din căsnicia cu Demi Moore, de care a divorțat în anul 2000.


Bruce și actuala lui soție, Emma, au o relație apropiată cu Demi Moore și cele trei fiice ale lor. Ei petrec adesea timp împreună, iar fanii și-au arătat admirația pe rețelele de socializare pentru familia lor extinsă și unită.


Demi Moore a postat recent pe Instagram un mesaj special pentru fostul său soț, care a împlinit 67 de ani pe 19 martie. „La mulți ani, Bruce! Sunt recunoscătoare pentru familia noastră extinsă”, a scris actrița, adăugând un emoji în formă de inimă.
Ei au petrecut împreună perioada de izolare din pandemie.


„Au fost multe provocări și multe tragedii în această pandemie, dar cred că au fost totodată și multe daruri și binecuvântări. Eu simt că am fost cu adevărat recunoscătoare pentru că ritmul a încetinit și pentru timpul pe care l-am petrecut împreună”, a dezvăluit Demi într-un interviu cu Naomi Campbell, potrivit Page Six.

„A fost bine că Bruce a venit și a petrecut timp cu noi”, a adăugat actrița.
Lui Bruce și fostei sale soții li s-au alăturat actuala soție, Emma, și cele două fiice ale lor.

„Fiicele mele își iubesc surorile mai mici iar pentru mine, indiferent în ce formă suntem, este important să rămânem împreună. Vreau ca cele mici să se simtă confortabil cu mine, să mă cunoască mai bine pentru ca astfel să își cunoască mai bine și surorile”, a declarat Demi. „A fost foarte drăguț și în mod clar am avut momente în care ne-am distrat mult”, a adăugat actrița. 


În luna octombrie a anului trecut, Rumer, fiica cea mare a lui Bruce și Demi, a vorbit despre divorțul părinților săi și despre faptul că aceștia nu au făcut-o să simtă presiunea de „a-l alege” pe unul dintre ei.

„Am mulți prieteni care au crescut cu părinți divorțați și am văzut cum părinții lor încercau să-i învrăjbească împotriva celuilalt sau să aleagă cu cine să petreacă sărbătorile.
Eu nu am avut de-a face cu așa ceva și mă simt foarte recunoscătoare că părinții mei au făcut o prioritate din faptul că putem fi o familie”, a spus Rumer.

Foto: Hepta; Instagram/Demi Moore; Instagram/ Emma Heming Willis

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
31 Martie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod