7 motive pentru care o partidă proastă de sex este, de fapt, bună pentru tine

Pentru unii oameni, marile beneficii ale sexului nu sunt suficiente pentru a elimina aspectele negative ale unei partide proaste de sex.
Ei cred ca fiecare intalnire trebuie sa fie salbatica, pasionala, in pozitii acrobatice si, bineinteles, cu orgasme multiple pentru toata lumea. Cand asteptarile lor nu se potrivesc cu ceea ce se intampla de fapt, oamenii se pot indoi ca stiu ce fac si cum o fac. Isi pierd mojo-ul.

Pentru a avea parte de mai mult sex de calitate, trebuie sa fii pe deplin constienta de ce iti place si ce iti doresti. Poate vrei doar sa fii imbratisata sau o partida rapida de sex este ceea ce te-ar face fericita in acest moment.

In plus, iata alte beneficii ale sexului, indiferent ca vorbim de sex calitativ sau mai putin satisfacator:

Beneficii ale sexului


Sexul poate ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar

Persoanele care fac sex frecvent au niveluri mai ridicate de imunoglobulina A (IgA).
Sarcina sistemului imunitar IgA este sa lupte impotriva agentilor patogeni in zonele in care patrund in corp, scazand sau oprind activarea sistemului imunitar al organismului.

Sexul este sanatos pentru inima

Sexul mentine nivelurile de estrogen si testosteron in echilibru, iar persoanele care fac sex de cel putin doua ori pe saptamana au un risc mai mic de a dezvolta boli de inima decat cele care fac sex de doua ori pe luna.

Sexul ajuta la diminuarea stresului si scaderea tensiunii arteriale

Sexul elibereaza substantele chimice care stimuleaza placerea si increderea.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod