Noi ieşiri nervoase marca Şerban Huidu. Află cu cine s-a certat recent!

Şerban Huidu a anunţat, imediat după accidentul de maşină în urma căruia a ucis trei oameni, că va dispărea din showbiz şi se va ţine departe de scandaluri mondene din România.

„Cârcotaşul“ şi-a reintrat însă în drepturi la Kiss FM, acolo unde a revenit în urmă cu aproximativ o lună la emisiunea matinală „Cronica Cârcotaşilor“. La mijlocul lunii mai, în timpul unui material despre Ozana Barabancea, Huidu a făcut, alături de Mihai Găinuşă şi de Dezbrăcatu', câteva remarci nepotrivite la adresa cântăreţei de operă. Subiectul a fost deshis de Găinuşă, care a comentat o fotografie cu Ozana la plajă. „Cârcotaşul“ a afirmat că profesoara de canto merge în continuare la piscină şi îşi etalează formele, după ce a slăbit 40 de kilograme. Şerban Huidu a intervenit, vorbele sale nefiind deloc frumoase. „A slăbit? E o balenă eşuată“, ar fi spus Huidu.

Citiţi şi:

Şerban Huidu s-a întors în radio, la „Cronica Cârcotaşilor“. Revenire cu scandal

Blestemul „cârcotaşilor“. O nouă tragedie loveşte echipa lui Huidu


Odată cu arestarea lui Gigi Becali, Şerban Huidu a intrat în conflict cu alte personaje din lumea mondenă, fiind acuzat că şi-a dat cu părerea despre acest subiect şi că se bucură de răul patronului Stelei. „După ce Gigi Becali a fost închis, am văzut niște reacții care m-au dezgustat. Un om care a făcut ce a făcut, Huidu, e normal să aibă reacții de genul ăsta? Huidu l-a ironizat pe Gigi. Cum e posibil așa ceva? Ai omorât trei oameni, ai încălcat legea, ai distrus trei familii, chiar dacă nu ai vrut.  Tu ironizezi un om care, fiind executat, intră la închisoare? Poți să te bucuri de nenorocirea unui om dacă ești normal? Chiar dacă ai avut un conflict cu o anumită persoană, cum poți să te bucuri că acea persoană a intrat la închisoare pe nedrept? Dacă tu și acum alegi să fii persoană publică și să ironizezi oameni aflați la ananghie, înseamnă că n-ai nicio apăsare.

Mă dezgustă asta, îmi repugnă total. Nu-i normal să se întâmple așa ceva“, au fost acuzele aduse lui Şerban Huidu de Mihai Stoica, managerul Stelei.



Cârcotaşul nu s-a lăsat mai prejos şi i-a dat lui MM Stoica replica, prin intermediul blogului personal. „Am asistat zilele acestea la o adevărata revoluţie pe net, totul legat de subiectul populist al zilei - Jiji face puşcărie şi nesimţitul ăsta de Huidu nu! La o primă vedere, sună bine şi corect! Mai puţin dacă te informezi şi vezi care e Codul penal şi dosarele inculpaţilor! Dar mai bine să preluăm «adevărul» din tabloide! Şi atunci mulţi au luat drept adevărate aberaţiile unui terchea-berchea din galerie, care m-a acuzat că m-aş fi bucurat de vestea arestării lui Jiji şi aş fi făcut mişto pe această temă!

Cei care mă cunosc ştiu că nu aş fi spus şi nu am spus nimic legat de acest subiect! Nu sunt ipocrit, nu era nici cazul şi nu eram nici persoana care să comentez asta! Nu am spus niciodată NIMIC despre arestarea lui Becali! Cei care deţin o înregistrare cu asta sunt poftiţi să o facă publică!

M-am uitat, în schimb, la un ipocrit de soi: Meme Stoica - cel care din «cioban opărit» nu îl scotea pe fostul său patron, cum a luat de bune aberaţiile unor neica nimeni! Unde eraţi, mă, moraliştilor, atunci şi de ce vă lăsaţi impresionaţi de lacrimile lui de crocodil vărsate acum? Faptul că am o opinie, că răspund unor oameni ce folosesc cuvinte ca: bou, jeg, jigodie, criminal etc, nu mă transformă într-un arogant, doar că nu-mi place să mă las călcat în picioare aşa cum vă doriţi!

Nu aş fi postat niciodată aşa ceva dacă oameni de la care aveam pretenţii, nu m-ar fi întrebat dacă e adevărat că am spus de Jiji! Port un profund respect familiei sale care îl suportă pe Jiji zi de zi! Dar o vorbă populară spune: rău cu rău dar mai rău e fără rău! NU AM COMENTAT nimic legat de arestarea sa! O să spun asta până când porcii populişti care au fabricat aşa un subiect îşi vor cere scuze!“
, a fost mesajul transmis de Huidu.

În apărarea „cârcotaşului“ a sărit şi Lucian Mîndruţă, care a scris pe pagina sa de Facebook că Gigi Becali trebuia să ajungă la puşcărie.

„Câteva diferenţe între Huidu şi Gigi, că văd că tot e pe net o campanie care încearcă să apropie situaţiile lor:

1. Gigi n-a căzut pe stradă cu pixul în mână fix pe contractul cu Armata. Altfel spus, n-a fost un accident. A vrut.

2. Huidu n-a vrut să-i ucidă pe acei oameni în Logan. Evident că regretă acum şi, dacă s-ar întoarce in timp, probabil că ar fi frânat la vreme sau ar fi mers mai încet. Gigi, pe de altă parte, dacă ar avea ocazia să schimbe lucrurile, oare ar face-o? Ar alege conştient o viaţă de anonimat şi sărăcie? Pentru că, să nu uitam, a fost acel contract care i-a generat o parte importantă din avere!“
, a spus Mîndruţă.



După scandalul provocat de arestarea lui Becali, Şerban Huidu a intrat într-un nou conflict, de această dată cu Mihai Bendeac. Comediantul de la Antena 1 a spus că pregăteşte pentru toamnă o nouă emisiune, în genul „Cronicii Cârcotaşilor“, iar atunci se va vedea cu adevărat cine are talent: el sau Huidu. „Nu ştie ce-i pregătesc pentru toamnă. I-ar tremura chiloţii... Nu de alta, dar vom vedea, golăneşte, care pe care. Cronica lui sau noul meu show (ce are ca temă tot parodierea televiziunilor şi showbiz-ului)? Apoi, matinalul lui sau...?“, a fost mesajul transmis de Bendeac lui Huidu.

Cum era de aşteptat, replica vedetei de la Kiss FM şi Prima TV nu a întârziat să apară. „Știu ce vrei să faci și nu îmi tremură deloc chiloții! Dacă tu crezi că o astfel de emisiune se poate face peste noapte şi e simplu, te înşeli amarnic! Dacă era aşa simplu erau pline televiziunile până acum! Italienii nu dau licență tuturor aventurierilor care au bani.

E o emisiune de opinie și nu or să vină ei să vă spună ce să faceți sau să scrieți! În plus emisiunile matale, alea fandosite de la teatru până la alea gen Bocăneț, erau PROST produse! S-a văzut cu ochiul liber că Antena, cu filme, face muuuult mai multă audiență decât cu tine pe post de buricul pământului! Și să nu te mai strădui să îmi demonstrezi ce mare și tare ești că te știu ca pe un cal breaz! Și nu înțeleg cu cine te bați eu sunt un «terminat»!“, a fost SMS-ul trimis de Huidu lui Bendeac, care la rândul său a ripostat.

„Emisiunea aia o pregătesc de 1 an. Deci stai liniștit. Publicul va decide care e mai bună. Până la urmă, asta înseamnă concurență. Nu mai are voie nimeni să parodieze bâlbele și gafele din televiziuni? Hai să vedem care poate să facă asta mai bine. Trebuie să existe şi un radio nou. Nu de alta, dar am vrea să vedem și acolo mai multă concurență. Deci, din toamnă e care pe care. PS- Dar mi-ar plăcea sa fii tu producător la show-ul asta. Să treci şi asta pe blog“, a fost replica lui Mihai Bendeac.

„Prima dată să spun aşa: dacă o pregăteşti de un an aşa cum ai pregătit ultimele tale producţii, bravo! Să îmi iei şi nişte perechi de izmene să îmi tremure şi alea, nu numai chiloţii! Cât priveşte partea de radio, ai uitat că te-am avut ceva luni coleg: atunci m-am lămurit ce îţi poate pielea şi în domeniul ăsta! Nu uita să îl iei şi pe Fernando în noul show, ar fi păcat să copiezi ceva fără el! Plus aia da concurenţă serioasă! Baftă!“, a încheiat Şerban Huidu.

5 Iunie 2013
 

Comentarii (19)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • supravegheat de securitate pe 24 Mar 2014, 23:30
    HUIDU , esti monotorizat de securitate!

    Dragii mei, Omul inainte si dupa revolutie are aceleasi nevoi si aceleasi aspiratii.De ce credeti oare ca s-a schimbat ceva cu instrumentele de actiunee ale serviciilor speciale de dupa revolutie?Vorba lui Adrian Paunescu, Dumnezeu sa-l odihneasca acolo unde este"iubesc si ma tem" zicea marele patriot.Astia cand vad un baiat mai rasarit sunt cu geana pe el si asa cum inainte de revolutie auzeam mai pe ascuns de faptele de arme ale securistilor nostri dragi si iubiti (vezi accidente de masina sau alte tipuri de accidente ) lucrate in detaliu de fosta securitate sunt si astazi la moda.Asa ca Huidule ai grija ca daca in trecut erau numai comunistii care oprimau tot ce mai scotea capul din gaoace acum serviciile sunt dublate au mai venit si Americanii cu NATO-ul lor si astia nu glumesc.Vai de familia ta si de neamul tau! Ai grija , lasa-te de iesiri la rampa!Ascunde-te!bBaga-te si tu in afaceri ca Dinescu.Ce crezi ca Dinescu nu a fost sfatuit de oameni destepti.Ai citit cam ce gandea omul asta.Dar s-a oprit la timp.Ia incearca sa stai de vorba cu el? Nu-i mai destepta tu pe toti !Te iubesc si din dragoste pentru tine si pentru omul de valoare pe care il reprezinti, lasa-i in ma-sa pe toti si stai in umbra! Fa bani! Nu mai aparea in public.Nu-i mai face tu pe toti destepti! Un fan care iti vrea numai binele!

    0
    0

  • sanzii pe 7 Aug 2013, 21:09
    huidu?!?

    Nu puteti sa separati 2 lucruri...Am vazut sipe facebook diferite poze in care comparati ceea ce a facut Becali cu ceea ce s-a intamplat in cazul lui Huidu. Din cate observ sunteti multi pe aici fani-Mirciulica(Badea) care pur si simplu nu aveti opinie proprie, nici macar nu v-ati obosit sa v-o creati. Debitati tot ce debiteaza si ala, fara sa va ganditi la ceea ce spuneti voi sau la ce a spus el...in ambele cazuri ar fi un progres. Nu cred ca Serban Huidu este oaia neagra a acestei tari ! ;)

    2
    0

  • jack pe 10 Iun 2013, 09:05
    huidu

    huidu e un bou,bine ca a disparut de la tv,

    4
    6

  • jiji pe 9 Iun 2013, 10:15
    bendeac

    Nu stiu ce cauta acest bendeac in aceste comentarii. Acest individ care face un umor dezastruos de slab,se baga ca musca-n balega doar doar va fi bagat si el in seama, de cineva.

    6
    2

  • gheo cu capra pe 8 Iun 2013, 21:18
    ...!!

    prieteni, voi chiar nu va dati seama ca Huidu e LOVIT LA BILA si inca nu e recuperat ? pe scurt, e inapoiat mental, fara nici o suparare ...

    8
    5

  • dorina pe 8 Iun 2013, 19:51
    o caricatura in viata mondena

    daca se sesiza politia dupa accidentul de la schi si ca mai avea vreo 14 sanctiuni in circulatie acei oameni azi mai traiau

    7
    3

  • jean valjean pe 7 Iun 2013, 23:25
    huidu si becali

    becali plateste nu pentru faptul ca furat ceva ci pentru ca a devenit un personaj cu lipici si notorietate si trebuia dat exemplu. huidu daca stam sa ne gandim logic are o mica mare vina: aceea ca se crede cu mult peste tot si toate si chiar a fizici , ruland cu viteza foarte mare pentru conditiile meteo. SA NU UITAM CA NU OMUL CU LOGAN ERA PE CONTRASENS CI HUIDU. ASTA NU E UN ACCIDENT IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI CI A FOST PROVOCAT DE HUIDU.

    7
    5

  • contribuabilul pe 7 Iun 2013, 15:56
    Criminalul recidiveaza

    Va asigir ca acest criminal nu a invatat nimic din moartea celor trei victime. Orice om sanatos mintal nu mai face glume si nu rade cugura pana la urechi dupa ce omoara trei persoane nevinovate. Sper sa moara si acest monstru cat de curand.

    8
    4

  • mihaio pe 7 Iun 2013, 13:52
    sunteti un popor de tampiti

    gigi furand a infometat si a omorat vieti! a vrut sa faca asta! Huidu nu a vrut sa omoare! cand a salvat acel copil la schi, toti il laudau... acum, sariti toti... void aca erati in cazul lui icnercati sa scapati de puscarie ca si el! sa va fie rusine! un popor de 2 lei! sunteti de toata jena! toti vreti sa scapati dar cand e vorba de altul, sariti in capul lui! vinovati sunt ambii vinovati sunteti si voi! voi ati votat justutia si parlamentarii corupti si tot voi comentati ca niste nesimtiti!

    9
    14

  • Anita pe 7 Iun 2013, 12:11
    Daca Huidu nu era vedeta!

    Cu siguranta daca Huidu nu era persoana publica ar fi facut cel putin 3 ani de puscarie, insa a scapat pentru ca e notoriu. Mi se pare ingrozitor ca justitia nu este oarba, conteaza foarte mult cine esti, cum te numesti..etc. In cazul lui Becali consider ca merita puscaria, dar nu ar fi ajuns acolo daca nu ar fi fost vorba de o vendeta personala a cuiva. Sunt sigura ca cineva isi dorea sa-l vada inchis de mult timp si a putut sa faca asta. In rest daca ai bani, faima, un nume poti face orice doresti in tara asta, si dupa aia esti liber sa revi la viata dinainte sa faci glume, mistouri cum face Huidu acum. Este o rusine!!! macar sa fi stat acasa sa nu mai apara in viata publica daca tot a scapat de puscarie.

    9
    6

  • cucubau pe 6 Iun 2013, 11:33
    Bashinosi

    Bai, ma lasati toti astia care o tot dati inainte cu faptul ca Huidu nu a vrut sa-i omoare pe aia? Huidu a ingnorat INTENTIONAT o limitare de viteza si nu era pentru prima data cand o facea.

    14
    10

  • mona pe 6 Iun 2013, 09:14
    Nesimtirea lui Huidu

    Se zice ca nu poti cere omului ce nu are.huidu nu are bun simt, dar macar cei din jurul lui sa gandeasca.Dar si ei sunt o apa si un pamant.Cum are tupeul sa mai iese si sa isi deschida gura?este sub orice critica, nesimtit,inuman,de fapt , uitati-va la el, ce mutra de animal are, nu mai seamana a om, de fapt nu mai este om.

    20
    9

  • catfca pe 5 Iun 2013, 19:51
    HUIDU

    Eu l-as intreba pe Mandruta ce ar spune el acum daca in locul celor care au murit ar fi fost copii lui.

    20
    11

  • Goagal pe 5 Iun 2013, 16:26
    Nesimtirea unui criminal

    Huidu ridica coltul si musca atunci cand ar trebui sa bata matanii. Becali, asa cum il stim, nu a omorat pe nimeni. La Huidu nu a fost ,,greseala,, de condus; are stilulul vedetelor carora nu poate sa le treaca o Dacie prin fata ca fac criza. E boala vedetismului a VIPurilor ce nu pot sta la stop, nu pot sa bage in seama trecerea de pietoni, nu pot sta la coada coloanei de masini,etc. A taiat curba in viteza cu buna stiinta; restul sunt pamblici de carcotas.

    23
    12

  • Anonim pe 5 Iun 2013, 13:16
    Accident

    Gresit ca la Huidu a fost un accident, nu a fost un accident...a depasit viteza, in localitate, in conditii meteo nefavorabile si pe deasupra se mai uita si in spate la copii ca deh...erau nesupravegheati saracii cu bona in spate. A fost ucidere din culpa, si totusi e liber. Iar cu Becali, daca a gresit sa plateasca, dar sa i se puna o cautiune de X milioane, o plateste, scapa, isi recupereaza si statul niste bani si e toata lumea fericita. Pana la urma contractele alea au avut 2 parti, nu le-a semnat singur.

    24
    9

  • Iulia pe 5 Iun 2013, 10:09
    Becali vs Huidu

    Becali nu a omorat pe nimeni Huidu - da. Asa ca sa-si tina gura si sau mai bine, inainte de a deschide-o sa se gandeasca la oamenii care putrezesc in mormant din cauza lui!. Pe de alta parte Hudule ce pedeapsa meriti tu pentru moartea atrei oameni? Inchisoarea? Atunci de ce este in strada cu maniere de tupeist? La inchisoare cu el ca sa vedem daca mai are chef de glume si ironii ´´fine´´!!!

    22
    12

  • Eva pe 5 Iun 2013, 08:20
    Eva, e jenant ce faci!

    Va transformati incet si sigur intr-un ziar "mov".Ati putea sa nu va mai preocupe viata unor oameni, loviti de soarta? Si de aici nu l-as exclude pe nici unul dintre cei amintiti.Serban este un tip care se zbate sa-si revina la ceea ce a fost - un tip talentat si original! Sincer ii doresc sa aiba succes.

    15
    17

  • Mimi pe 5 Iun 2013, 01:46
    Mafiotul de Jiji!

    Pai asta este problema, Huidu nu a facut-o cu buna stiinta pe cand Gigi a facut-o crezand ca banii castigati din furaciuni si smecherii il vor salva for ever ... asa ca este o MAREEEEE DIFERENTA ....

    18
    26

  • ignea pe 5 Iun 2013, 01:04
    criminalul

    care-i treaba ta Lucian Mîndruţă vezi-ti de ale tale nui lo apararea criminalului Şerban Huidu

    32
    19

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod