Blestemul „cârcotaşilor“. O nouă tragedie loveşte echipa lui Huidu

Una dintre cele mai longevive şi de succes emisiuni de umor din ţara noastră, „Cronica Cârcotaşilor“, pare a fi lovită de un blestem pe care nimeni nu îl poate rupe.

După ce în anul 2010 Toni Tecuceanu a murit la spitalul Matei Balș, în urma unor complicații pulmonare, iar Şerban Huidu a suferit un grav accident la schi şi apoi a fost implicat într-un accident de maşină în urma căruia au murit trei persoane, acum membrii echipei de la „Cronica Cârcotaşilor“ sunt din nou în doliu. Eduardo Vasquez, în vârstă de 48 de ani, unul dintre regizorii-colaboratori ai emisiunii, a fost găsit mort, într-o cameră de hotel din Turcia.

Vasquez se afla în Turcia pentru a filma alături de câţiva actori de la Prima TV sporturile de promovare pentru serialul „Iubiri secrete“, iar decesul pare că a fost cauzat de un infarct.

„Potrivit raportului preliminar, e suspect de infarct. Se pare că în ultimul timp a muncit prea mult şi fuma ţigări de foi. Ajunseseră joi, iar în acea noapte a stat cu băieţii până la 3 noaptea şi brusc a vomitat. El a crezut că e din cauza mâncării şi s-a dus la somn, dar la 6 dimineaţa a fost găsit mort“, a spus, pentru Cancan, Ivan Gianni Roberto, prieten apropiat al regizorului.



Pe lângă declaraţia acestuia, jurnaliştii au mai discutat şi cu alţi prieteni ai regizorului, care au afirmat că moartea rămâne învăluită în mister.

În ciuda acestor zvonuri, Cristian Hrubaru, care lucrează la Rock FM şi la „Cronica Cârcotaşilor“, spune că Eduardo Vasquez era epuizat. „Pur şi simplu i-a stat inima, bietul de el era epuizat. Noi, echipa, ştim cât de mult a muncit în ultimul timp. Omul ăsta o să ne lipsească cu adevărat! Păcat“, a spus Hrubaru pe pagina lui de Facebook.

Vasquez a lucrat în 2011 cu mai mulți membri ai echipei de la „Cronica Cârcotașilor“, cu care a filmat câteva clipuri publicitare.
De asemenea, tot sub bagheta lui au fost realizate și noile promo-uri ale postului Prima TV.

28 Mai 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod