Pamela Anderson la 45 de ani: Cum arată acum vedeta din "Baywatch"

Chiar dacă în ultimii ani n-a mai fost în centrul atenției, Pamela Anderson încă mai are ceva de demonstrat. În cea mai recentă şedinţă foto pe care a realizat-o, vedeta arată senzațional, rememorând aparițiile incendiare din serialul "Baywatch".
 
Actriţa canadiană în vârstă de 45 de ani şi-a dezvăluit formele generoase într-un pictorial fierbinte, publicat de ediţia braziliană a revistei Vogue. Corpul perfect al Pamelei a fost excelent pus în valoare de celebrul fotograf Mario Testino.
 
Unghiurile, dar și culorile ținutelor - roșu, alb și negru - au scos în evidență forma uimitoare în care se află astăzi fostul sex-simbol. Și, evident, atuu-ul care a făcut-o celebră, bustul formidabil, este imposibil de ignorat.
 
 

Într-una dintre cele mai sexy fotografii, Pamela Anderson e surprinsă din spate, cu fața spre valurile oceanului, în timp ce trage în jos de marginea costumului de baie, dezvelindu-și fesele bine lucrate.
 
 

Costumul roșu în care a pozat pentru Testino, laitmotivul carierei sale actoricești, altfel una de serie B, amintește de cel de salvamar purtat de Pamela în serialul care făcea senzație în anii '90. 
 
 

Pamela Anderson, care are doi copii, Brandon și Dylan, cu fostul ei soț, Tommy Lee, este vedeta cu cele mai multe apariții în Playboy între anii 1989 și 2011. Așa că ea n-a avut vreo problemă în a poza sexy pentru Vogue, notează cotidianul britanic Daily Mail.
 
 

Ultima apariție notabilă a starletei canadiene a avut loc în ianuarie. Pamela a apărut în emisiunea "Dancing on Ice", unde a patinat alături de partenerul ei, prezentatorul Matt Evers. Ea a avut însă dificultăţi în a-şi executa exerciţiul, fiind clar că experienţa sa pe gheaţă era destul de redusă. În plus, a avut probleme legate de rochia pe care a îmbrăcat-o, care nu a putut să-i acopere sânii.
Din cauza acestor probleme, Pamela Anderson a fost eliminată din competiţie, chiar după prima seară.
 
 
 
Vedeta încearcă însă să strângă bani pentru a-și achita datoriile pe care le are. În decembrie anul trecut, presa a scris că ea datorează fiscului american peste 370.000 de dolari, reprezentând taxe şi impozite neachitate, aferente anului 2011.

Potrivit unor documente întocmite de fiscul american (Internal Revenue Service/ IRS), starleta canadiană trebuie să achite 259.395,75 de dolari, reprezentând taxe neachitate pe anul 2011. Potrivit altor documente, întocmite de statul american California, Pamela Anderson datorează în acest stat impozite în valoare de 112.118,90 dolari, informează TMZ.com. Astfel, suma totală datorată de Pamela Anderson este de 371.514,65 dolari.

Nu este pentru prima dată când Pamela are probleme cu fiscul american. Potrivit Mediafax, IRS a emis pe numele ei, în 2009, o somaţie de plată pentru suma de 1,7 milioane de dolari. În plus, la un moment dat, numele ei a apărut în "Topul 500 al datornicilor la fisc" din statul California.
 
 

Ediția Vogue Brazilia în care apare pictorialul cu Pamela Anderson este dedicată corpului uman și o are pe copertă pe Gisele Bündchen, aflată la prima ei ședință foto după ce în decembrie a născut al doilea ei copil, Vivian.

Toate imaginile din acest număr Vogue au fost realizate de Mario testino. Printre vedetele fotografiate se numără și actorii brazilieni Débora Nascimento și José Loreto, fotbalistul Alexandre Pato și modelele Andrej Pejic, Casey Legler, Joan Smalls și Doutzen Kroes.


Foto: Vogue
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Iunie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod