Şerban Huidu s-a întors în radio, la „Cronica Cârcotaşilor“. Revenire cu scandal

Fostul „cârcotaş“ Şerban Huidu şi-a reintrat în drepturi la Kiss FM, acolo unde a revenit de câteva zile la emisiunea matinală „Cronica Cârcotaşilor“.

Miercuri dimineaţă, în timpul unui material despre Ozana Barabancea, Huidu a făcut, alături de Mihai Găinuşă şi de Dezbrăcatu', câteva remarci nepotrivite la adresa cântăreţei de operă, după cum notează WOWbiz.ro.

Potrivit sursei citate, subiectul a fost deshis de Găinuşă, care a comentat o fotografie cu Ozana la plajă. „Cârcotaşul“ a afirmat că profesoara de canto merge în continuare la piscină şi îşi etalează formele, după ce a slăbit 40 de kilograme. Şerban Huidu a intervenit, vorbele sale nefiind deloc frumoase. „A slăbit? E o balenă eşuată“, ar fi spus Huidu, conform jurnaliştilor de la WOWbiz.



Contactată de reporterii WOWbiz, Ozana Barabancea a spus sec: „Nu comentez. Nu am nimic de declarat!“.

În schimb, Şerban Huidu şi-a redeschis blogul şi a vrut să clarifice toate cele întâmplate miercuri dimineaţă. „Am văzut şi mai multe comentarii făcute de ziarişti de doi bani legate de o intervenţie matinală“, a scris Huidu, care a redat şi o scurtă înregistrare a emisiunii de miercuri.

17 Mai 2013
 

Comentarii (33)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maria pe 26 Feb 2015, 22:25
    om care greseste ca si noi!

    Este vinovat ca mai bine statea acasa sau micsora viteza, dar din cauza acelei viteze masina lui a si derapat intrand pe contrasens. Chiar daca in general vorbind se intra pe contrasens el nu a fost cu gandul de a omora chiar daca imi pun problema ca putea fi cineva din familia mea in loganul acela. Chiar daca a venit la Cronica sau va reveni vreodata si ca prezentator el tot va avea pe constiinta oamenii aceia. Il intreba si Bendeac: Chiar n-a invatat nimic? Ca el nu a fost un om rau ca Dumnezeu sa-i dea incercarile astea asa incat sa invete ceva din asta. El a fost un cronicar pamfletic si daca o luam asa si ceilalti radeau de politicienii si toate asa-zisele vedete care faceau televiziunea de ras. Cronica Carcotasilor trebuia tratata ca atare cand a fost el in fata. Dar a vrut si Bendeac din cauza nedifuzarii acelei melodii la Kiss FM sa se afle si el in vorba. Deci ca sa gandim si altfel chiar daca putea si Huidu sa i-o difuzeze nu ar trebui sa il luam de rau cu emisiunea pe care o facea el. Nu e un om rau dacarevine la emisiune. Cui nu-i place atunci sa schimbe postul ca Prima TV nu inseamna doar Cronica si nu numai atat. Mai bine ar face daca s-ar ruga pentru el fie ca ar mai aparea in prim-plan sau nu. Ca nici noi nu avem suflet daca il judecam ci din contra ne osandim in fata lui Dumnezeu. Si sa stim un singur lucru ca pe lumea cealalta la judecata de apoi vom da socoteala singuri. Doar Huidu da pentru el socoteala pentru faptele sale si noi dam pentru noi. Nici un om pe lumea asta nu e doar de laudat si asa ca nu avem dreptul de a-l judeca. Crestineste e o-ntrebare: Cine suntem noi sa-i judecam pe fratii nostri? Pentru ca aproapele nostru e cel pe care il intalnim, nu cel pe care-l asteptam. Sunt oameni care toata viata au facut rau. De aceia ce mai putem spune? Si mai mult decat atat sa ne gandim fiecare la ceasul mortii noastre ca nu stim cand vine. Si oricum nu suntem nici noi mai perfecti. Si eu sunt satula de atat HUIDU-n sus HUIDU-n jos de parca numai accidentul e la el. Toti avem si bune si rele Iar daca noi judecam cum putem da un exemplu de credinta vie unui ateu? Mentionez chestia asta chiar daca si Isus a avut dusmani si de asta nu sunt doar prietenii intre noi. Dar numai pe premiza asta se merge si trebuie sa ne gandim ca Isus spune in evanghelie urmatoarele cuvinte: ,, Sa va iubiti ca fratii asa cum v-am iubit si eu pe voi.

    1
    0

  • Ingrid pe 7 Ian 2015, 23:07
    Huidu e un om si el, doar ca e vedeta e altceva.

    Fii linistit Huidule si altadata sa ai grija. Ai grija din nou la schi. Te iubesc pentru ca esti printre rarele persoane care sunt diferite de unii oameni care nu stiu sa se comporte. Tare bine faceai la Cronica acele glume. Radeam cu pofta. Dar nu numai pentru asta ci pentru ca esti un om ca si noi.

    0
    0

  • ingrid pe 2 Dec 2014, 21:52
    de partea lui huidu

    Fii linistit Huidule ca, chiar daca ai gresit exista un Dumnezeu sus care nu te lasa, pentru ca pe toti ne ajuta sa trecem mai usor peste incercari. Nu baga la suflet ce zic altii. Multa bafta in continuare!

    0
    0

  • cucu pe 16 Sep 2014, 14:42
    3 morti

    AR TREBUI SA-SI FACA O EMISIUNE CARE SA SE NUMEASCA 3 MORTI DINTR-O LOVITURA....................NENOROCITUL......

    0
    0

  • mister. pe 28 Nov 2013, 11:34
    HUIDU infectul cu zambetul pe fata.

    Cum ar fi daca din greseala cineva iar omora familia in accident ? Dupa asta ar apare la tv cu catuse la maini si ar spune asa : sa vedem ce dreptate va face justitia romana RAZAND cu gura pana la urechi. ! Ce zici de " CARCOTEALA'' asta HUIDULE!!!!!! Totul e posibil in tara asta.

    2
    0

  • tudor pe 21 Mai 2013, 11:09
    rade ciob de oala sparta

    dupa impactul cu saracul pom, si avand in vedere sechele evidente pentru huidu ( si mult mai putin evidente pentru pom ), huidu ar trebui sa fie mult mai rezervat cand vine vorba de a face haz de "handicapurille" anumitor cetateni. daca adaugam la handicapul, repet, evident, dobandit la schi si handicapul dobandit in urma tragicului accident pe care l-a provocat ulterior ( care probabil are o mare legatura cu primul ), inclin sa cred ca prezenta lui in spatiul public cu "glumite" nesarate denota o afectiune foarta grava la cap si caracter.

    6
    0

  • Ciprian pe 20 Mai 2013, 22:51
    Clarificare

    OMOARA-TE mai CRIMINALULE

    12
    0

  • Eu pe 20 Mai 2013, 21:57
    Serban

    1. Nu va convine - ascultati alt radio 2. Referitor la accidentul lui Huidu, familia victimelor a preferat afacerea in locul pedepsei, asa ca ........

    2
    8

  • lupul-sur pe 20 Mai 2013, 10:40
    Rade ciob de oala sparta

    Da dar macar ea nu a murit. Este corpul ei, se simte bine in el, felicitari ca a avut puterea sa slabeasca. Insa domnu Smecher Huidu: cum este sa traiesti cu ideea ca ai omorat? Dar intrebarea asta s-ar pune doar daca ai avea constiinta. Insa nu ai. Asa ca mars la cotet.

    14
    1

  • Laurentiu pe 20 Mai 2013, 08:43
    Declaratiile unui gunoi

    Asa se intampla cand un "nimeni" scapa de o pedeapsa binemeritata prin pile si nu realizeaza ca mai poate inca "grohai" datorita unui sistem care functioneaza defectuos si permite ca asemenea specimene sa mai iasa in fata.

    13
    0

  • adycrys pe 20 Mai 2013, 07:36
    Ozana

    huidu trebuia sa stea in banca lui(acasa) perioada lui de ,,glume ,, a trecut , cel mai bine ar fi sa stea alaturi de familia lui si sa se bucure de viata; VIATA care i-a oferit o sansa.

    11
    1

  • adolf pe 19 Mai 2013, 23:19
    jeg de om

    huidu la puscariee,huiduu la puscarieeee jeg ordinar lasat in libertate dupa ce a a omorat 3 oameni nu mai est spasit infectule?parca te retrasesesi din viata publika huooo spurkatule sper ca la urmatoarea depasire sa nu te mai opreasaca politia,p kre ai tot denigrat o,si nici sa ma omori oameni,ci sa plonjezi in prapastie,spurcatulee

    10
    0

  • vio pe 19 Mai 2013, 18:24
    aiureli de om bolnav

    cine e acest Huidu sa comenteze/?cred ca a fost complexat mult timp, imi e mila de el..si saracu, sa se uit ein oglinda, si in veci sa nu se mai suie la volan, oare cum era dac aunul din membrii famileie lui o patea, tot nevinovat il gasea pe soferul...tancului??! ar trebui sa nu mai apari public niciodata, fa altceva, omule si nu mai comenta despr eo artista talentata,tu, mai ales dupa oct,acela esti un nimeni, esti chia run om ce a luat viata altora,nevinovati, pt ca nu iti dai seama ca ai ceva la cap,mai ales dupa episodul Austria

    13
    2

  • aLICE pe 19 Mai 2013, 15:42
    Crina esti penibila! Ca si Huidu!

    Orice om liber din lumea asta are dreptul sa faca tot ce vrea. Daca tie ti-e teama sa mergi la plaja este pentru ca esti complexata..Am vazut in USA,in UK, in Germania si chiar in Tarile Scandinave, barbati si femei , supraponderali, care merg la plaja si nu isi refuza nimic din tot ceea ce o persoana normala are dreptul.Si nimeni nu comenteaza! Pentru ca libertatea ta se opreste unde incepe libertatea celuilalt!Iar daca unn Huidu oarecare comenteaza e pentru ca are sticleti la etajul superior, iar asta este cat se poate de evident pentru toata lumea!!! BRAVO OZANA! FA CE VREI SI IGNORA PROSTII!!!

    16
    2

  • Eu pe 19 Mai 2013, 13:56
    Ozana

    Daca o sa va uitati mai atent veti vedea ca Ozana nu e chiar asa de grasa (uitati-va la solduri) ci are doar niste sani imensi. Si ce ati vrea, sa si-i taie ?

    13
    2

  • cris pe 18 Mai 2013, 20:32
    dar el este cumva o bomba sexi?

    Dar el este cumva o bomba sexi? Are o fata de taran... Dar toti complexatii comenteaza despre altii fara sa se uite in oglinda.

    14
    1

  • crina pe 18 Mai 2013, 14:54
    comentariu la poza...

    Indiferent ce ati spune, excluzand chiar faptul ca a fost un lucru spus de Huidu...acum comenteaza o persoana supraponderala(eu), e o poza de aruncat, de ars, de uitat ca exista! Oameni buni, e o oripilare a vazului, nu m-am mai dezbracat in public de 15 ani de cand mi s-a intamplat dezechilibrul hormonal si arat exact ca ea! Eu RAD DE EA, nu doar Huidu, cred ca si cei care au comentat impotriva lui Huidu pe acest site au ras de ea...Nu Huidu a gresit ci ea, e vinovata ca expune asa ceva opiniei publice! Daca n-a comentat ea nimic, probabil ca e dotata cu simtul realitatii si-si da singura seama ca n-are ce comenta! Daca n-a putut rezista soarelui si dorintei de a face baie in vazul lumii , sa inghita! Poate n-o fi nici vina ei, o fi avand vre-o afectiune glandulara, dar in cazul asta, bunul simt zice "nu te dezgoli in vazul tuturor", exista si locuri mai discrete unde poti face baie si sa nu te vada o lume intrega... v-o spune o supraponderala, repet!!

    8
    10

  • claudia pe 18 Mai 2013, 13:24
    ce ticalos !

    Unui criminal i se permite sa scuipe si sa jigneasca public ! BRAVO natiune ! RUSINE acestui site, cica, ''EVA Internet la feminin'' ca publicati poza cu profesoara de canto SI NU ATI LUAT o atitudine de aparare a femeilor. Prin publicare înregistrarii si a fotografiei, înteleg ca sunteti în acord cu acest criminal. D-na Ozana Barabancea, la Tribunal cu el ! Aveti idee daca într-o tara civilizata cum ar fi Canada, ce sume ar plati ziarele ori trepadusii radio care ar aduce asemenea jignirii unui cetatean ? Falimentul v-ar mânca !

    18
    2

  • alexa pe 18 Mai 2013, 12:16
    serban huidu

    nu inteleg de ce lumea este atat de rea...ceea ce i sa intamplat lui serban putea sa se intample oricui......este foarte bine ca a revenit la kiss fm....

    5
    15

  • Gicu pe 17 Mai 2013, 21:43
    Fara limite

    ..nu as fi crezut vreodata ca nesimtirea poate atinge cota asta...cineva sa ma ciupeasca si sa-mi spuna ca nu e adevarat...privind poza am simtit brusc nevoia sa scuip...mare ordinar esti ma baiatule,sa ai tupeul asta dupa ce ai trimis in nefiinta 3 nevinovati ,sa apari intr-o emisiune de satira ca sa...razi(culmea) de altii...bai sa stii ca esti ultima jigodie a romaniei in momentul asta...m-ai lasat fara cuvinte...

    33
    4

  • cristian pe 17 Mai 2013, 20:47
    Stai ascuns jigodie !!!

    Ce tupeu. Asta trebuie sa stea ascuns pana la sfarsitul vietii lui. Ce om! Dupa ce omori oameni si pe deasupra mai scapi si nepedepsit ai tupeul nesimtit sa mai te arati in public. Ii urez moarte rapida.

    31
    2

  • afiduta pe 17 Mai 2013, 18:17
    Huidu

    L-au auzit de cateva zile spunand cateva replici la radio si am crezut ca nu aud bine.Nu mai are nici un farmec,ba dimpotriva imi displace total.Cred ca nu voi mai asculta Kiss FM (imi pare foarte rau) si nici la Cronica nu am sa ma mai uit.L-am vazut si aici intrand cateva secunde in cadru si m-am cutremurat....Brrrrrr !!!! Stai baiete acasa ca-i mai bine pentru toti !!!! Nu am nimic personal cu tine dar nu te mai percepem ca altadata. Mare pacat.......

    37
    2

  • andrada pe 17 Mai 2013, 16:11
    stefan huidu

    Multumim...noi generatia tanara ca am trait in libertate de exprimare si ca a existat acel cineva numit stefan huidu care a reusit sa ne scoata din mediocritate si din dobitocism.....a fost persoana...care ca un carcotas ce e a stiut sa scoata in evidenta mediocritatea cu care suntem noi romanii tratati....si aqm hai sa dam cu cacat in el ca a mers cu 30 la ora peste limita legala si ca i-a scapat masina de sub control....voi soferilor....care omorati oamenii...urcand beti la volan.....sa mergu putin mai tare nu e pe atat de grav cum e sa bei la volan........ Pacat ca nu apreciem ce avem in jurul nostru si ne place sa ne scaldam in jeg.... MULTUMIM STEFAN HUIDU CA EXISTI....si ca poti sa aduci dinnou zambetul pe fetele noastre posomorate...!!!

    15
    37

  • tyty pe 17 Mai 2013, 15:43
    Lasati-l pe Huidu ca nu e intreg la minte

    De vina sunt cei ce profita de handicapul lui - Gainusa si alti "artisti".

    23
    17

  • Ion Matarangosu pe 17 Mai 2013, 15:00
    LA BULAU CU HUIDU!

    Cand il arestati domne si pe asta?A omorat oameni nevinovati.Pulseaza socrasu cu bani bini di tat??Pe un om de rand il legati daca fura un ou,iar pramatia asta e libera,ce asteptati sa urce iar la volan sa omoare iar lume??

    40
    4

  • albinita pe 17 Mai 2013, 14:53
    e o rusine atit ptr tv cit si societate

    parca din cite i-mi aduc aminte declarase ca nu m-ai vrea sa apara la emisiune,, si nici sa nu m-ai faca emisiuni, ca v-a sta undeva in spatele cortinei, ca asa e corect ptr ceea ce a facut, acum inteleg de ce nu a mai aparut in emisoune, a tras sforile sa scape de condamnare, sa nu faca o zi de puscarie ptr acele suflete care sunt nevinovate, ca un scelerat mintal nu a stiut sa respcte nici o regula de circulatie, rusine sai fie acestui criminal,sper ca rudele celor morti sa faca tot posibilul ca acest criminal sa primeasac ce merita, si justitia care l-a facut scapat de pedeapsa,esti un nimic huidule, huuuuo

    43
    5

  • alex pe 17 Mai 2013, 13:28
    huidu

    huidu =criminal

    43
    4

  • LArisa pe 17 Mai 2013, 12:50
    Huidu

    Huidu sa-si vada de treaba si mai bine nu s-ar amesteca in emisiune , cei trei fac echipa buna. Nu poti sa afirmi asa ceva despre o persoana!! Sa-i fie rusine!!

    35
    3

  • felicia pe 17 Mai 2013, 12:48
    comentariu ref. Huidu

    Huidu ar trebui sa-si tina gura in locul lui mi-ar fi rusine sa deschid gura stiind cum am incercat sa fentez justitia dupa ce am omorat 3 oameni, trebuie dat in judecata de toate persoanele care sunt luate in ras si-n batjocura de catre el - e un nimeni care se crede buricul pamintului.... Rusine !

    36
    4

  • eu pe 17 Mai 2013, 12:08
    Stire

    Chiar e o balena esuata :)

    20
    24

  • mira pe 17 Mai 2013, 11:22
    indolent

    eu, daca asi fi in locul ozanei asi da atat pe el cat si canalul de televiziune in judecata ca sa nu ii mai frece pe ei grija cum arata ea sau alta persoana fizica.dar huidu este un indolent ordinar,iar media ii permite sa aduca atingere la integritatea persoanei.fiindca in ziua de azi legea protejeaza pleava.

    33
    9

  • huiduita pe 17 Mai 2013, 11:15
    c

    o jegodie cu bani, asta este huidu.sa dea domnul sa nu scape nici peste 20 de ani de puscarie,sa-i puna retroactiv sa plateasca inconstienta si grandomania de a depasi in curba,fiindca asa fac marea majoritate care sunt increzuti cu bani si cu masini mai bune, de omoara oameni nevinovati

    44
    5

  • mona pe 17 Mai 2013, 05:04
    Serban Huidu

    In primul rand, Serban Huidu ar trebui sa vada ce frumos este, ca un reptilian sau ca un anunaki,in orice caz nu poate sa se considere fiinta umana. Si acum dupa cele intamplate mai are tupeul sa revina la vechile apucaturi,si sa isi bata joc cand de unul cand de altul? Sa ii fie rusine,nu se gandeste ca tot ce face se intoarce impotriva lui? se vede ca nu are suflet.Mie mi-e sila de el si cred ca nu sunt singura care simte asa.

    49
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod