Nicole Kidman, transformare surprinzătoare: Vedeta e de nerecunoscut

Actriţa în vârstă de 50 de ani a avut o apariţie neaşteptată duminică. Ea a filmat câteva scene pentru un nou film.

La 50 de ani, Nicole Kidman rămâne una dintre cele mai frumoase femei din lume şi continuă să uimească prin apariţiile sale spectaculoase, dar şi prin capacitatea de a-şi transforma aspectul fizic. Când un rol pe care îl preia impune o schimbare fizică radicală, actriţa australiană nu face rabat la detalii şi îşi foloseşte din plin talentul.

Este şi cazul noului film pentru care filmează în prezent. Duminică a fost o zi rece în oraşul american Atlanta, dar Nicole Kidman s-a prezentat la datorie, chiar dacă a cam tremurat de frig, relatează Daily Mail.

Vedeta a avut filmări pentru "Boy Erased", o producţie bazată pe volumul biografic cu acelaşi titlu.

Îmbrăcată destul de subţire, cu pantaloni trei sferturi bleu, o bluză crem şi cu un cardigan cu model floral albastru, Nicole Kidman avea în picioare o pereche de balerini negri şi ţinea pe umărul stâng o geantă largă albă cu flori imprimate.

Vedeta a fost însoţită pe platoul de filmare de tânărul ei coleg, actorul Lucas Hedges, în vârstă de numai 20 de ani. Îmbrăcat în jeanşi şi un tricou polo verde, acesta era la fel de zgribulit ca şi Nicole.

Coafura neobişnuită a actriţei, în combinaţie cu ochelarii de soare pe care îi purta şi cu ţinuta total diferită de ceea ce poartă ea de obicei o făceau de nerecunoscut.
Se pare că scenele în care ea şi Lucas trebuiau să apară erau programate pentru o zi caldă de toamnă târzie, dar vremea din Atlanta s-a răcit, iar echipa a trebuit să lucreze în condiţiile meteo date.

Nicole a îndurat o bună bucată de timp frigul persistent, dar când a început să dârdâie de-a binelea s-a refugiat în pauzele de filmare într-o geacă lungă neagră groasă, pe care a îmbrăcat-o peste costumaţia de lucru.

În "Boy Erased", Lucas îl interpretează pe protagonistul filmului şi al volumului biografic, Garrard Conely, fiul homosexual al unui preot baptist forţat să se înscrie într-un program de convertire prin credinţă, suportat de biserică.
Nicole Kidman o interpretează pe mama acestuia, Nancy Conlon. Filmul va fi lansat în 2018.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod