Coincidenţe superbe: 25 de imagini care te fac să le priveşti de două ori

Un fotograf din Londra şi-a propus să ne arate lumea dintr-o altă perspectivă. Proiectul lui artistic urmăreşte surprinderea coincidenţelor simple din jurul nostru.
Denis Cherim urmăreşte anumite detalii care pot oferi o altă perspectivă asupra unei fotografii. Demersul său artistic, intitulat "The Coincidence Project", surprinde elementele aliniate armonios, fie că sunt linii din arhitectură, umbre din natură sau o îmbinare între acestea. Ceea ce îl interesează pe el este să descopere unghiurile, umbrele şi contururile care creează o altă perspectivă, pe care în mod normal nu o vedem.

Imaginile prezentate de Bored Panda au o simplitate captivantă şi te cuceresc prin ingeniozitatea şi imaginaţia autorului. De la peisaje la imagini urbane, Denis Cherim continuă să surprindă lumini şi forme interesante. Iată câteva dintre imaginile lui care te vor face să le priveşti de două ori!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod