Gwen Stefani e disperată: Are 48 de ani, dar mai vrea un copil

Vedeta în vârstă de 48 de ani încearcă cu disperare să aibă primul ei copil cu iubitul său, Blake Shelton, susţine o sursă din anturajul cuplului.

Fosta solistă a trupei No Doubt şi-a găsit destul de repede fericirea după divorţ. Relaţia ei cu Blake Shelton curge frumos, iar cei doi se potrivesc de minune. Dar timpul se duce, iar ceasul biologic este nemilos - la 48 de ani, Gwen arată excepţional, însă este foarte greu să mai devină mamă.

Artista are trei copii, dar îşi doreşte enorm să aibă unul şi cu noul ei partener. Aceasta a devenit prioritatea lor înainte de a se căsători, susţine o sursă citată de Us Weekly.

"Se vor căsători într-o zi, dar acum sunt super-concentraţi pentru ca ea să rămână însărcinată. Ei cred că au şanse. Au speranţe mari", a declarat persoana care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

"Gwen şi Blake au început să vorbească tot mai mult despre un copil împreună, dar n-a fost uşor pentru ei să-şi întemeieze o familie. E ceva ce îşi doresc foarte mult, dar nu merge aşa cum vor", a mai spus sursa pentru publicaţia citată.

Gwen are trei copii din căsnicia cu Gavin Rossdale (51 de ani) - Kingston (11 ani), Zuma (9 ani) şi Apollo (3 ani).
Însă ea vrea un copil cu Blake pentru că ştie cât de mult şi-a dorit acesta să aibă o familie cu fosta lui soţie, Miranda Lambert (33 de ani), relatează Daily Mail. "Blake i-a spus lui Gwen că ar vrea să aibă şi el un copil, iar Gwen i-a promis că va încerca. Cu ea, Blake are exact relaţia şi familia pe care şi le-a dorit cu Miranda", a explicat sursa menţionată de Us Weekly. "Gwen e tot ce şi-a dorit. Sunt atât de dedicaţi unul altuia", a adăugat aceasta.

cântăreţul de muzică country i-a demonstrat o dată în plus iubitei sale cât de mult ţine la ea, dorind să-şi convertească unul dintre tatuaje într-un tribut la adresa ei.
"Lui Blake nu-i plăcea tatuajul de pe antebraţ, mereu spunea că e urât. Se gândea să-l acopere şi singurul motiv pentru care n-a făcut-o a fost că nu s-a putut decide ce design să aleagă. Dar lucrează la asta, a devenit un soi de hobby pentru el să caute idei. Acum vrea să transforme tatuajul într-un tribut pentru Gwen", a spus o sursă pentru Hollywood Life.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod