Ciudăţenii în trafic: Cele mai bizare lucruri pe care poţi să le vezi când eşti la volan

Traficul aglomerat îţi toacă nervii, dar uneori îţi oferă surprize care te fac să zâmbeşti. Când nu mai goneşti, poţi vedea tot felul de lucruri neaşteptate.
Ca şofer, trebuie să fii tot timpul cu ochii în patru şi să ai grijă la ceea ce se întâmplă pe stradă sau pe şosea, dar uneori e de-a dreptul imposibil să nu-ţi atragă atenţia ceva neaşteptat, la care nu te-ai fi aşteptat. O colecţie de imagini amuzante, publicată de cotidianul britanic Daily Mail, surprinde câteva ciudăţenii care îţi pot ieşi în drum când te afli la volan.

Bunăoară, dacă alcoolul este interzis la volan, nişte "băieţi" au găsit soluţia să stea "la una mică" în timp ce maşina înghite kilometrii pe autostradă.
Alticineva a surprins un şofer care avea un pasager neobişnuit pe locul din dreapta sa - un rus grizzly.

În alte imagini, unii îşi exersează talentul muzical cântând la diverse instrumente, iar alţii cară diverse obiecte, cum ar fi o păpuşă gonflabilă.

În concluzie, chiar dacă nu mergi cu metroul sau cu alt mijloc de transport în comun, poţi vedea o lume pestriţă şi neobişnuită şi de la volan.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod