Catherine Zeta-Jones, selfie fără machiaj în dormitor: Vedeta e de nerecunoscut

Actriţa în vârstă de 48 de ani a făcut un selfie fără machiaj imediat după ce s-a trezit din somn. Ea arată cu totul altfel decât ne-am obişnuit.

O prezenţă obişnuită pe covorul roşu, de fiecare dată foarte stilată şi aranjată, Catherine Zeta-Jones surprinde cu o nouă apariţie deosebită, dar de data asta vine cu ceva în plus faţă de "episoadele" anterioare: ea şi-a făcut un selfie în care apare fără machiaj, în pijamale de mătase, imediat după ce s-a trezit dimineaţa. Fără filtre, fără niciun aranjament, doar cu un pic de rimel în jurul ochilor rămas de seara, aşa arată cu adevărat actriţa despre care noi aveam o altă imagine, (de)formată de apariţiile din filme şi din presă.

Imaginea pe care Zeta-Jones a postat-o pe Instagram a fost făcută în camera sa de hotel din Cannes, unde vedeta s-a cazat pentru a participa la Mipcom, eveniment organizat săptămâna trecută în sudul Franţei, relatează Daily Mail.

Aşa cum era de aşteptat, actriţa în vârstă de 48 de ani a primit foarte multe aprecieri pentru deschiderea de care a dat dovadă publicând această imagine atât de personală.

"Frumoasă" şi "naturală" au fost cuvintele cele mai folosite de admiratori pentru a o complimenta, scrie ziarul citat.

Soţia lui Michael Douglas obişnuieşte să publice pe Instagram imagini în care apare fără machiaj sau în care îşi prezintă ţinutele şi interioarele casei sale.

Această postare a vedetei survine la scurt timp după ce a dezvăluit că s-a îngrăşat pentru a interpreta rolul liderei unui cartel de trafic de droguri, Griselda Blanco, în producţia de televiziune "Cocaine Godmother/Naşa cocainei".
"M-am îngrăşat, m-am cocoşat. Am vrut să las totul să atârne pe mine", a spus actriţa, mamă a doi copii, pentru Deadline.

Zeta-Jones a adăugat că a fost fericită să joace rolul unei persoane atât de dure: "Ca femei, suntem puse la colţ când suntem ambiţioase. Îmi doresc adesea să avem mai multă ambiţie şi să fim mândri de ea."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod