Ivanka Trump, îndrăgostită de Nirvana: A plâns 24 de ore când a murit Kurt Cobain

Fiica lui Donald Trump era o mare admiratoare a curentului punk. Ea avea 12 ani în 1994, când idolul său, liderul trupei Nirvana, s-a sinucis.

Până când a devenit un reper în materie de frumuseţe şi eleganţă, fiica cea mare a lui Trump a avut o fază de rebeliune, în care adora muzica rock. Ivanka a trecut printr-o "fază punk" în anii '90 şi a fost o admiratoare înfocată a trupei Nirvana.

În cartea de memorii "Raising Trump" scrisă de mama sa, Ivana, fiica şi consiliera voluntară a preşedintelui american, în vârstă de 35 de ani, povesteşte că purta jeanşi rupţi şi cămăşi din flanel, asemenea liderului trupei Nirvana, Kurt Cobain.

"Garderoba mea consta atunci în jeanşi rupţi cu aspect vechi şi cămăşi din flanel. Într-o zi, după ce am terminat cursurile, mi-am vopsit părul albastru. Mama n-a fost prea încântată de această decizie. S-a uitat niţel la mine şi s-a dus imediat la cea mai apropiată farmacie ca să cumpere o cutie de 10 dolari de soluţie Nice' n Easy. În seara aceea m-a forţat să-mi vopsesc din nou părul blond", a povestit Ivanka în volumul lansat pe 10 octombrie.

"Culoarea pe care a ales-o ea era cu trei nuanţe mai deschisă decât culoarea mea naturală...
şi nu m-am mai uitat niciodată înapoi!"
, a adăugat ea.

Ivanka a mai povestit că a plâns 24 de ore când a aflat că solistul Kurt Cobain s-a sinucis, în aprilie 1994. Pe atunci, ea avea 12 ani. "A fost un loc şi am fost distrusă. Mama habar n-avea cine era Kurt Cobain, doar îl simpatiza puţin. După 24 de ore în care am plâns neonsolată în camera mea, singură, cea mai mare melodramă, mama m-a scos de acolo ca să mănânc", şi-a amintit ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod