Rihanna are probleme cu silueta: O zi slăbeşte, o zi se îngraşă

Vedeta în vârstă de 29 de ani are probleme cu alegerea ţinutelor din cauza fluctuaţiilor de greutate, aşa că trebuie să fie mereu atentă la siluetă.

Apariţiile vestimentare ale Rihannei sunt de multe ori foarte îndrăzneţe, cântăreaţa punându-şi în valoare formele sexy pe scenă şi pe covorul roşu. Şi totuşi, nu-i chiar aşa uşor cum pare.

Artista a dezvăluit că ţinutele pe care le poartă sunt deseori dictate de corpul ei care fluctuează în greutate: uneori are o săptămână în care se îngraşă, alteori una în care se simte perfect, iar acest fenomen se produce câteodată chiar şi de la o zi la alta, în funcţie de activităţile pe care le are şi de ceea ce mănâncă.

"Am un corp cu forme fluctuante şi într-o zi pot să încap în haine slim, iar a doua zi am nevoie de mărimi mari.

Trebuie să fiu atentă în fiecare dimineaţă când probez ceea ce îmbrac, să văd dacă mi se potriveşte", a declarat ea pentru publicaţia The Cut.

"Dacă vreţi, uneori este ceva de genul: <<Ce fel de săptămână avem? Una slabă sau una grasă? Lucrăm braţele săptămâna asta? Sau lucrăm picioarele?>>", a adăugat ea.

În iunie, vedeta a fost atacată printr-un mesaj tendenţios al unui jurnalist sportiv. Acesta a fost suspendat din poziţia de editor la Barstool Sports după ce a scris pe Twitter: "Va face Rihanna un trend din a fi grasă şi atractivă?".
Drept rezultat, ea a afişat apoi o siluetă impecabilă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod