Rihanna are probleme cu silueta: O zi slăbeşte, o zi se îngraşă

Rihanna arată superb în pozele de vacanţă, dar ea recunoaşte că are perioade în care se îngraşă


Mărturisirea candidă a vedetei pentru The Cut nu este prima în care ea vorbeşte despre corpul său, notează cotidianul britanic Daily Mail. Într-un interviu din 2012, ea a spus: "Trebuie să-ţi accepţi corpul. S-ar putea să nu slăbeşti deloc, aşa că trebuie să te împaci cu asta, să înţelegi că aşa este corpul tău."

"Îţi doreşti să ai ceva ce altcineva are, dar asta nu înseamnă că nu eşti frumoasă, pentru că oamenii vor ceva ce ai tu, iar tu vei dori mereu ceea ce ei au.

Nimeni nu este 100% aşa: <<Da, sunt o bombă sexy din cap până-n picioare>>", a mai spus solista.

Cântăreaţa originară din Barbados a participat recent la un eveniment în New York în care şi-a promovat colecţia intitulată "Fenty x Puma fall 2018".

Rihanna a avut până acum colaborări cu branduri de renume precum Armani, Dior şi Puma, în paralel cu o activitate muzicală intensă. În septembrie, ea a lansat la Săptămâna Modei de la Londra linia de produse cosmetice Fenty Beauty.


Robyn Rihanna Fenty s-a născut pe 20 februarie 1988, în Barbados. Stabilită la New York, artista a lansat opt albume de studio, începând cu anul 2005, iar 13 dintre single-uri sale au ajuns pe primul loc în topul Billboard. Discurile cântăreţei au fost vândute în peste 200 de milioane de exemplare, în întreaga lume. Ea este, între altele, câştigătoare a opt premii Grammy şi a 12 Billboard Music Awards. Rihanna a primit Michael Jackson Video Vanguard Award pentru întreaga carieră la gala MTV Video Music Awards 2016, notează News.ro.

În august 2016, Rihanna a cântat pentru prima dată în România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod