L-a scos din necaz: Renee Zellweger i-a plătit toate datoriile iubitului ei

Actriţa în vârstă de 48 de ani l-a susţinut pe Doyle Bramhall, plătind în jur de 5.000 de dolari pe lună pentru facturi şi cheltuielile lui de divorţ.

În spatele unui bărbat de succes stă o femeie puternică - ştiţi ideea. Ei bine, iată un caz concret: Renee Zellweger şi-a susţinut financiar iubitul în timpul divorţului costisitor de care acesta a avut parte.

Vedeta din "Bridget Jones" a avut o relaţie de cinci ani cu rockerul Doyle Doyle Bramhall şi în tot acest timp acesta a locuit la ea, iar actriţa i-a plătit cheltuielile şi toate costurile cu divorţul de soţia lui, reiese din documentele din cadrul procesului, obţinute de E! News.

În 2015, Doyle a avut datorii de aproape 60.000 de dolari, iar Renee i-a dat aceşti bani.

În timpul înfăţişărilor din cadrul procesului de divorţ pe care Doyle îl acea cu fosta soţie, Susannah Melvoin, judecătorul a specificat că venitul actriţei nu poate fi luat în calcul pentru stabilirea sumei pe care muzicianul o are de plătit soţiei şi copilului, relatează Daily Mail. Potrivit documentelor citate de E! News, Renee şi-a susţinut iubitul cu o sumă lunară de aproximativ 5.000 de dolari.


Renee şi Doyle au început să se întâlnească în 2012, la doi ani după ce el s-a despărţit de Susannah, dar se ştiau din anii '90, când au studiat amândoi la University of Texas. Actriţa nu a vorbit mult despre iubitul ei, mărginindu-se să spună pentru UsWeekly: "Este o persoană specială!".

Zellweger a fost căsătorită cu cântăreţul de muzică country Kenny Chesney timp de numai patru luni, în 2005, şi a mai fost logodită cu actorul Jim Carrey.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod