Frumoasă şi rapidă: Alicia Schmidt, cea mai sexy atletă din lume

de Daniel Dumitrescu, 14 Octombrie 2017

Sportiva germană se remarcă pe pista de atletism, dar şi pe reţelele de socializare. Alicia e considerată o viitoare stea a sportului feminin.

La doar 18 ani, Alicia, considerată cea mai sexy atletă din lume, are tot viitorul în faţă. Şi nici prezentul n-arată rău: tânăra vedetă a atletismului german a obţinut timpi foarte buni pe pistă şi se pregăteşte să strălucească la Jocurile Olimpice de la Tokio, din 2020.

Până acum, Schmidt a impresionat la nivel de juniori şi a contribuit la argintul cucerit de Germania în proba de ştafetă 4x100 de metri la Campionatul European de Atletism Under 20 din această vară.

Specialistă în probele de viteză de 200, 400 şi 800 de metri, Schmidt a scos câteva recorduri personale şi în cursele de 100 şi 60 de metri indoor.

Specialiştii se aşteaptă ca tânăra blondină care va împlini 19 ani în noiembrie să impresioneze peste trei ani la Olimpiada din Japonia.  

Dar Alicia cucereşte nu doar aplauze la scenă deschisă şi medalii în competiţiile de atletism, ci şi mii de fani, atraşi de fotografiile pe care ea le postează pe reţelele de socializare, notează Daily Star.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod