În numele tatălui: Fiica lui Paul Walker îngroapă securea războiului

Meadow Walker (18 ani) renunţă la procesul prin care cerea despăgubiri de la producătorul maşinii în care Paul Walker şi-a găsit sfârşitul.

La patru ani de la dispariţia tragică a tatălui ei, Meadow Walker a decis că a venit momentul să se împace cu situaţia şi să meargă mai departe. Pe 16 octombrie, fiica celebrului actor a ajuns la un acord cu firma Porsche, compania care a produs maşina în care a murit Paul Walker. Termenii înţelegerii sunt confidenţiali, anunţă The Blast. Ambele părţi au solicitat încheierea procesului, menţionează publicaţia citată.

Meadow a dat în judecată Porsche în 2015, susţinând că tatăl ei a rămas captiv în maşină, un Porsche Carrera GT, din cauza unui defect al centurii de siguranţă, arzând de viu în incendiul care a cuprins automobilul.

Totodată, tânăra a susţinut prin apărătorul său că Porsche cunoştea că modelul Carrera GT a mai avut probleme cu instabilitatea şi deficienţele de control.

Documentele înaintate în instanţă arată şi că tatăl actorului, Paul William Walker III, a renunţat, de asemenea, la orice pretenţie de la compania Porsche. Acesta dăduse şi el în judecată compania, invocând faptul că mașina Porsche Carerra GT nu avea toate echipamentele de securitate necesare.

Poziţia companiei la aceste acţiuni a fost că actorul cunoștea riscurile legate de mașina lui și că accidentul a fost provocat de conducerea imprudentă și viteza excesivă.


În 2016, Meadow a primit 10,1 milioane de dolari din averea lui Roger Rodas, fost pilot de curse şi partener de afaceri al actorului american. În vârstă de 38 de ani, acesta se afla la volanul maşinii când a avut loc coliziunea care a declanşat incendiul fatal, şi a pierit, de asemenea, în accident.

Meadow este fiica lui Paul Walker din relaţia acestuia cu Rebecc Soteros. Naşul ei este starul seriei ""Fast and the Furious", Vin Diesel. După moartea tatălui său, ea a devenit cunoscută pe reţelele de socializare şi are peste un milion de admiratori pe Instagram, notează Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod