În numele tatălui: Fiica lui Paul Walker îngroapă securea războiului

O fotografie emoţionantă cu un tătic fericit, Paul Walker, şi fetiţa lui, Meadow, astăzi în vârstă de 18 ani


Paul Walker avea 40 de ani când şi-a pierdut viaţa în teribilul accident petrecut la 30 noiembrie 2013, în Santa Clarita (la nord-vest de Los Angeles), după ce participase la un eveniment caritabil organizat pentru sprijinirea sinistraţilor unui taifun. Anchetatorii au stabilit că șoferul conducea cu viteză — circa 160 de kilometri pe oră — și a pierdut controlul volanului puternicei mașini sport care a lovit un stâlp şi doi copaci, după care a luat foc.

Certificatul de deces al actorului a confirmat faptul că starul american nu a murit doar din cauza traumatismelor violente, ci şi a arsurilor suferite.

Decesul lui Paul Walker, la vârsta de 40 de ani, a determinat o stopare temporară a filmărilor la franciza de acţiune "Furios şi iute 7", inspirată din lumea curselor ilegale de automobile sport şi care l-a transformat pe actorul american într-un star internaţional.
Pelicula a fost în cele din urmă finalizată cu ajutorul unor programe computerizate de grafică facială şi cu ajutorul celor doi fraţi mai tineri ai actorului Paul Walker - Caleb şi Cody.

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame.

În 1986, el a debutat într-un rol în filmul "Monster in the Closet".

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" şi "Tânăr şi neliniştit". Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).

Actorul a devenit celebru jucând în franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious", notează Mediafax.
Pe 13 decembrie 2013 a fost lansat în Statele Unite ale Americii lungmetrajul "Hours", în care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat în drama poliţistă "Zona de pericol/ Brick Mansions", care va avea premiera în România pe 25 aprilie 2014.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod