Shannen Doherty este fericită: Vedeta din „Beverly Hills“ a făcut o mărturisire emoţionantă

Actriţa în vârstă de 46 de ani arată din ce în ce mai bine după tratamentul istovitor. Ea a povestit că în timpul chimioterapiei a simţit că s-a pierdut pe sine.

Ce a fost mai greu a trecut pentru Shannen Doherty. Lupta ei cu cancerul nu s-a încheiat definitiv, dar perioada dificilă a tratamentului a rămas în urmă, iar rezultatele sunt foarte bune. Analizele au arătat că boala a intrat în remisie din aprilie, iar vedeta a început să redescopere micile plăceri ale vieţii.

Actriţa a fost fotografiată săptămâna trecută în Malibu, unde se pregătea pentru o zi de plajă. Ea a mers la un magazin pentru a cumpăra apă şi câte ceva de ronţăit şi arăta foarte bine, scrie Daily Mail.



Cu părul crescut la loc după şedinţele de chimio şi radioterapie, vedeta era îmbrăcată cu pantaloni scurţi begri şi o bluză albă fără mâneci. Ea era încălţată cu o pereche de şlapi şi purta ochelari de soare.

Veştile despre vedeta din "Beverly Hills" sunt bune după ce ea a venit recent cu o dezvăluire emoţionantă care dovedeşte că procesul de recuperare psihică este îndelungat după trauma pe care a trăit-o. Shannen a postat săptămâna trecută pe Instagram o imagine impresionantă pentru a marca Luna Cancerului de Sân.
În această fotografie, ea este surprinsă plângând, în timp ce ţinea în mână părul care i-a căzut din cauza chimioterapiei.  

Actriţa a publicat şi o explicaţie despre această secvenţă răvăşitoare. "Această imagine este atât de personală pentru mine. Am început chimioterapia. S-a folosit o cuvetă rece, în speranţa că nu-mi va cădea părul. La sfârşit, rezultatul a fost că a căzut în mâinile mele. Eram bolnavă, am simţit că m-am pierdut pe mine însămi", a mărturisit ea.

"Oameni câştigaţi şi oameni pierduţi.
Am devenit slabă şi am devenit puternică. M-am simţit urâtă, dar şi mai frumoasă pe dinăuntru decât m-am simţi înainte. Îmi amintesc de parcă ar fi fost ieri, parcă a fost acum un minut"
, a adăugat vedeta.

Shannen a conchis că a trebuit să se împace cu ideea că are cancer pentru tot restul vieţii, chiar dacă a reuşit să învingă boala: "Cancerul are atât de multe faze. Şoc, negare, acceptare, furie, resemnare, răzvrătire, teamă, apreciere, frumuseţe. Remisie. Chiar şi atunci, fazele continuă.
Cancerul este cu tine pentru totdeauna. Cei care au trecut prin asta ştiu că după ce i-a dat un şut, tot are impact asupra ta, în moduri bune şi rele. Încă treci printr-un carusel de emoţii. Încă ai nevoie de sprijin şi de dragoste. Şi încă poţi să te bucuri de viaţă şi să trăieşti, să trăieşti, să trăieşti"
, şi-a încheiat ea mărturisirea emoţionantă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod